≫ 

Keruši Sari su na Kosovu pucali u kičmu i od tad je u invalidskim kolicima: Pas sa najtužnijim očima sada traži novi dom u Beogradu

Sara je stigla u Beograd iz naše južne pokrajine, gde je upucana

  • 8

Kada je pre nedelju dana prihvatilište za životinje pokušavalo da udomi svoje štićenike na Trgu Nikole Pašića, jedna kujica ukrala je svu pažnju prolaznika. Trčkala je veselo, iako samo na dve noge, dok su zadnje dve menjali točkovi - kolica u kojima će, zbog nezgode na Kosovu, morati da ostane do kraja života.

Naime, ženka Sara je stigla u Beograd iz naše južne pokrajine, gde je upucana. Metak joj je oštetio kičmu i oduzeo zadnje noge. Uprkos tome Sara je jako dobar i miran ljubimac, koja voli da se mazi skoro isto koliko voli da jede. Njena dlaka je sjajna i duga.

Memedović prikazao stvarnost koju Srbi odbijaju da vide: Nadamo se da će voda sve odneti, ali neće (FOTO)

Preko dana veselo šeta dok se dva točka kotrljaju iza nje. Noću joj ljudi koji je čuvaju skidaju kolica i stavljaju posebnu pelenu za kučiće.

Ovo kuče živi u prihvatilištu sa još oko 300 životinja. Svi su vakcinisani, očišćeni od krpelja i parazita. Jedino što im treba jeste novi dom.

VIDEO: Najplašljiviji pas na svetu: Kad god mora ovo da uradi, Bentliju se tresu noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    20. oktobar 2018 | 19:58

    Pas najverniji prijatelj.Treba ga udomiti.

  • Sale1971

    20. oktobar 2018 | 22:52

    Nema takve zveri kakva može biti čovek...

  • Vesna

    20. oktobar 2018 | 19:38

    Tuzno i potresno.Mnogo volim zivotinje,i mnogo me potresu ovakve price!I sama sam othranila mnogo pasa i maca!Imamo veliko dvoriste,i uvek se sazalim na nekog bacenog psa !Ali nase selo je na magistralnom putu i svake nedelje se mogu videti po nekoliko njih kako lutaju duz puta jer ih je nesavesni vlasnik tu ostavio!Najlakse je nezeljenog psa staviti u auto,a onda otvoriti gepek i baciti ga na putu Veliko Gradiste Srednjevo.Dodju nadni do obliznje benzinske pumpe.Mladi ljudj koji dade tamo hrane ih ,ali vozila jure,i uvek bivaju zgazeni,kad tad!Pitan se kako se moze resiti ovaj problem?Zna li neko?Sanitarna i veterinarska inspekcija iz Velikog Gradista ne preduzimaju nista!Zena koja vodi Nazovi Udruzenje za zastitu zivotinja,besni kada je neko pozove da prime napustenog psa,tako da to udruzenje postoji samo na papiru!I sto je najtuznije jedu orahe duz puta,koje automobili smrve.I upravo tu i bivaju pregazeni!A jedan covek ma koliko voleo pse,ne moze ih sve uzeti!Zato ja stalno patim,i zovem to Kvazi Udruzenje,ali nikoga nije briga!A kada ti psi sidju u selo,bivaju otrovani!Sta uraditi???!!!Zna li neko???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA