≫ 

Pobednica Slagalice "Sabaton Sanja" razvalila i u Poteri: Kako su tri dame porazile tragača Milicu i otišle kući sa 450.000 dinara (VIDEO)

Sanja je bila u medijima zbog odgovora u kvizu Slagalica na koje je tačno odgovorila - iz koje države je hevi metal bend Sabaton

  • 10

Četiri dame startovale su sinoć u kvizu "Potera", ali su samo tri stigle do finalne igre i u neverovatnom boju nadigrale tragača Milicu Jokanović.

U prvoj igri najviše novca osvojila je Sanja Milovanović, devojka iz Donje Rače kod Kragujevca koja je hrabro rešila da ide na veću sumu, pa je nakon odmeravanja snaga sa Milicom u zajedničku kasu odnela 300.000 dinara.

Sabaton i Accept osvojili Beograd (FOTO)

Maja Mišić osvojila je 90.000 dinara, dok je Katarina, koja je svim koleginicama savetovala da idu na veću sumu, rešila da ostane na osvojenih 60.000 dinara koje je i zadržala nakon prvog nadmetanja.

Devojke su pobedile Milicu Jokanović, Printskrin: youtube/rts

Sa 450.000 dinara u kasi usledila je finalna potera u kojoj su devojke briljirale i zadale Milici ozbiljan zadatak, da u kratkom roku da odgovor na čak 22 pitanja.

Milica je, kao i uvek, krenula vrlo samouvereno, ali je nekoliko puta pogrešila, što je damama dalo šansu da je, tačnim odgovorom, vrate korak nazad, šansu koju su one savršeno iskoristile i pobedile.

Najveće simpatije gledalaca pobrala je Sanja koja je jedina uzela veću sumu, uspela da je osvoji i koja je najviše doprinela i u poslednjoj igri.

Sanja je, inače, pobednica 98. ciklusa kviza Slagalica. Nju su tokom svih emisija krasili smirenost i pribranost, što je pokazala i u kvizu koji vodi Jovan Memedović.

Post grupe Sabaton nakon Sanjinog odgovora, Printskrin: Facebook

Pre nego što je "pokosila" sve protivnike svojim znanjem, Sanja je bila u medijima zbog posebnog pitanja na koje je tačno odgovorila - Iz koje države je hevi metal bend Sabaton?

Grupa Sabaton, Foto: Promo

Zbog tog odgovora, momci iz švedskog benda su joj posvetili status na njihovog Facebook profilu i apelovali na fanove da pronađu "ovu devojku" kako bi joj poklonili kartu za njihov koncert koji je bio 6. marta. Zbog ovoga je zaradila i nadimak "Sabaton Sanja".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Кастор

    23. oktobar 2018 | 09:58

    Никад ми нису били јасни такмичари који осталима предлажу већу суму и то онако самоуверено, док они узимају средњу, невероватно. Чак је дама са кратком косом синоћ овој трећој дами рекла да узме средњу јер већ имају довољно у каси (што је иначе обезбедила шампион Сања). Што се шампиона Сање тиче издоминирала је, прво узела већу симк, победила трагача, онда највећи допринос дате у одбрани касе на крају, тако да продукција размисли да ангажује Сању мало уместо актуелне трагачице. :)

  • Ja...RS

    23. oktobar 2018 | 10:59

    Sanju ne treba posebno komentarisati jedna je od najboljih kvizasa na ovim prostorima ali me je iznenadio Bojan u prosloj emisiji koji je gotovo sam nadigrao tragaca (Zarka) sa cak 27 tacnih odgovora u zadnjoj igri.

  • anjaaaaa

    23. oktobar 2018 | 09:49

    Svaka ima cast, pogotovo Sanji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA