≫ 

Izvanredni rast prometa i ove godine potvrđuje veoma uspešno poslovanje dm drogerie markt u Srbiji

U protekloj poslovnoj godini, kompanija dm drogerie markt je kroz različite humanitarne projekte donirala preko 4,5 miliona RSD

  • 6

Sa rekordnim prometom od 10,9 milijardi RSD i rastom od 29,3 odsto kompanija dm drogerie markt je zaključila poslovnu 2017/18 godinu u Srbiji, što je rezultat uspešnog i odgovornog poslovanja.

Kompanija dm trenutno posluje sa prodajnom mrežom koju čini 91 prodavnica širom Srbije i sa preko 850 zaposlenih.

dm je u Evropi ostvario rekordan promet od 10,7 milijardi EUR i potvrdio lidersku poziciju na evropskom tržištu. Grupa dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom od preko 3.500 prodajnih objekata i sa preko 61.000 zaposlenih.

- U prethodnoj godini intenzivno smo radili na inoviranju naše ponude proizvoda i usluga, kao i uvođenju novih brendova. Opredeljenost i posvećenost lokalnom tržištu rezultiralo je sa preko 12 miliona obavljenih kupovina u protekloj poslovnoj godini, što potvrđuje poverenje koje smo stekli kod naših kupaca. - istakla je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm drogerie markt Srbije i Makedonije.

Pored toga, dm drogerie markt se pokazao kao vrlo poželjan poslodavac koji svojim zaposlenima obezbeđuje snažnu podršku, tržišno atraktivne zarade i mnoštvo dodatnih benefita - dve dodatne zarade u toku godine, besplatne zdravstvene preglede, kao i besplatne kurseve nemačkog jezika za sve one koji žele da napreduju u ovoj kompaniji.

U protekloj poslovnoj godini, kompanija dm drogerie markt je kroz različite humanitarne projekte donirala preko 4,5 miliona RSD.

Kako bi doprinela razvoju domaće proizvodnje i konkurentnosti na našem tržištu kompanija dm je pokrenula projekat "dm inkubator", koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da kroz kvalitativan mentoring razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Klimt-Bec

    24. oktobar 2018 | 12:01

    Preko trideset godina u Becu verni sam musterija DM Prodavnica i njihovih produkta, i ako imaju veliku konkurenciju na trzistu opstaju jel imaju provereni kvalitet!!!

  • Pun pogodak

    24. oktobar 2018 | 13:57

    Dobri proizvodi i odgovarajuće cene

  • Dragana

    24. oktobar 2018 | 12:30

    Probali smo njihove pelene. Odlicne su. Bolje od mnogo skupljih i poznazijih bendova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA