Zore nema već tri meseca: Poslednji trag vodi do voćnjaka kod Odžaka

Porodica ističe da nije suicidna osoba, već da je voljeni član porodice i isključuju mogućnost da bi se svojevoljno krila od njih

  • 1

Zora Zlatković (67)  nestala je 1. avgusta u Odžacima. Potraga nakon tri meseca i dalje traje.

On je izašla iz kuće u prepodnevnim satima, a porodica je dobila dojavu da je neposredno nakon toga viđena u obližnjem voćnjaku, navedeno je na portalu "Nestali Srbija." Tragovi koji su pronađeni potvrdili su navode da je tog dana kratko bila u voćnjaku.

Nestanak je prijavljen Policijskoj stanici Odžaci, čije su ekipe uz pomoć porodice pretražile Odžake, okolne obradive površine i sva mesta i puteve za koje se pretpostavljalo da bi njima mogla otići. Angažovani su i psi tragači, međutim trag koji bi ih odveo do nestale žene, nije pronađen.

Porodica navodi da nije bila suicidna osoba i da je bila brižna majka i baka, te da isključuju mogućnost da bi se svojevoljno krila od njih.

U trenutku nestanka na sebi je imala crnu majicu kratkih rukava i crne pantalone. Visoka je 170 centimetara i teška 55 kilograma.

Prilikom izlaska iz kuće nije ponela mobilni telefon, ni lična dokumenta.

Tromesečna intenzivna potraga nije dala rezultata, zbog čega porodica moli sve koji su videli Zoru Zlatković da se jave najbližoj policijskoj upravi ili Registru nestalih lica Srbije 0800/200-880.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA