≫ 

Pronađena tinejdžerska koja je pre dva dana nestala u Feketiću: Izašla je iz kuće, poslednji put su je videli na putu ka železničkoj stanici

Valentina je nestala u ponedeljak popodne, a poslednji put pre povratka u porodicu viđena je u Lovćencu, u ulici koja vodi ka železničkoj stanici

  • 0
Nestala devojčica Valentina Požonji iz Feketića Foto: Facebook

Valentina Požonji (18) iz Feketića izašla je iz kuće oko 15.30 sati, pre dva dana, u nedelju i od tada joj se izgubio svaki trag. Ona je pronađena i trenutno je dobro, a nalazi se kod kuće sa svojom porodicom.

Učenica četvrtog razreda Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli poslednji put je viđena u Lovćencu u ulici koja vodi ka železničkoj stanici, gde je videla njena komšinica koja je zaobišla automobilom.

Valentina nije ponela sa sobom mobilni telefon, pa su roditelji odmah alarmirali sve kako bi pronašli dete.

- Ćerka je dobro. Važno da je opet sa nama. Pustili smo je sada da se odmori i naspava, a sutra ćemo u policiju da damo izjavu i da se obave sve formalnosti. Mi smo je tražili i kada smo se vatili kući i ona je bila tu. Ne znam još uvek šta se sa njom sve dešavalo od nedelje, ali najvažnije mi je da je živa i zdrava. Hvala svima koji su nam pomagali da je nađemo i saznamo nešto o njoj – rekao je Mihalj Požonji, Valentinin otac za Novosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA