≫ 

Supružnici sve češće razdvajaju novčanike, a okolina se zgražava jer je to previše moderno: Kojoj "struji" vi pripadate? (ANKETA)

 ≫ 

Sećam se da je u našoj porodici moj tata redovno zapitkivao mamu gde je novac i na šta ga je potrošila

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika sasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Radosna zena

    08. novembar 2018 | 18:14

    Ako podjednako zaradjuju treba sve da dele. Ali ako muskarac zaradjuje puno vise naravno da ima pravo kad podmiri troskove porodice da moze da trosi pare nasta on hoce. A pametan muskarac tada trosi na one bliznje koji nemaju dovoljno za zivot i pomaze ih i tako dobija veliku blagodat Bozju za dela milosti i milosrdja. 😊

  • Mlj1228

    08. novembar 2018 | 13:36

    Ta "moda" je čist zapadnjacki egoizam. Žene rade i zarađuju pretežno manje od njihovih supruga, pa zbog ženske mode, više puta nemaju dovoljno od svoje plate. Tu nastaju problemi, gde su žene prvi izazivači rečima; da, ti kad bi me stvarno voleo, ti ne bi bio takav cicija, ili, à da, da je za svalerku ti ne bi postavljao pitanje. Ima mnogo uvredljivih reči koje ne samo da dovode do podele novčanika, već i do razvoda, gde žene, pošto im svi sudovi dodele decu, a muževi onda moraju plaćati izdržavanje, jer su njihove plate mnogo manje od plate bivših supruga. Pojedine prestaju da rade, kako bi cerupanje bivšeg bilo maksimalno. Lično poznajem dve takve osobe, koje provode vreme sa njihovim ljubavnicima, ili na terasama kafića jedne evropske metropole, doterane i nasminkane, a najmanje sa svojom decom. Pitam se samo dokle će stići ovaj svet, ako bude nastavio ovim tempom, i ovim društvenim sistemom, ako svako bude išao na svoju stranu, a zakon samo podržava jednu stranu.

  • Marija

    08. novembar 2018 | 12:47

    Meni je ovo slaganje novca na jednu gomilicu malo primitivno i verovatno navika ljudi slabijeg ekonomskog statusa. Muž i ja zarađujemo mesečno po 7-9000€. Kuću u kojoj živimo sa decom je kupio on, a kuću na moru sam kupila ja. Za opremanje smo oboje ulagali i nismo gledali koliko ko daje. Svako plaća servis za svoj auto, a kad negde putujemo oboje finansijski učestvujemo, ali ne gledamo koliko je ko dao u evro. Znači ja platim hotel, on avion, tamo trošimo oboje, nekad jedno,nekad drugo. Tako isto i za hranu. Evo juče sam ja kupila hranu za nekih 200€, sledeći put će on. Hoću da kažem, novčanici nam jesu razdvojeni u smislu da sigurno neću od njega tražiti dozvolu ako mi se kupuje recimo torba, niti će on mene pitati da li sme da kupi jaknu, ali opet sve što imamo smatramo zajedničkim, pa sutra da jedno ostane bez posla ovo drugo bi snosilo sve troškove života, ne bi taj bez posla morao trošiti ušteđevinu sa računa koju oboje imamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA