≫ 

Saša iz Brusa je osvojio Mirjanu iz Republike Srpske na Fejsbuk grupi nesrećnih u ljubavi: Priče ovih u rijalitijima su ništa u odnosu na našu!

Da nije bilo društvenih mreža danas ne bi bilo jednog srećnog braka

  • 0

Saša je svoju suprugu upoznao u Fejsbuk grupi "Ranjena srca" i to je ponosno podelio sa svim ostalim članovima koji su u potrazi za srodnom dušom.

- U ovoj grupi sam upoznao ženu koju volim. U braku smo - napisao je ponosno podelivši njihovu zajedničku fotografiju.

Provodadžijska strana društvenih mreža zablistala je u slučaju Saše Vučkovića i suđene mu Mirjane.

Zaljubljeni Foto: Facebook/Privatna arhiva

- Priča je lepa i emotivna. Ja sam iz Srbije, a suprugu sam osvojio i doveo iz Republike Srpske. Ljubav ne zna za daljinu. Putovao sam iz malog mesta Brusa ispod Kopaonika, a ona sa svoje strane granice, da bismo se našli u Beogradu. Prvi susret i pogledi dogodili su se na stanici u našem glavnom gradu - ispričao nam je Saša.

Preko Drine teško je bilo prebaciti pogledom, ali pokazalo se mnogo lakše i uspešno onlajn prozorom. Sada, kako kaže, vode srećan zajednički život, a snajka je u radničku kuću nakon duge potrage došla kao najvrednije blago i upotpunila porodicu.

Cela familija u vedrim danima sa osmesima pozira zagrljena na idiličnom tremu i uživa u trenucima odmora, a Saša je jedva stigao od posla da nam sroči njihovu priču, ali je to uradio sa velikim ponosom.

- Inače, ja sam iz poštene porodice koja je radila puno. Otac, majka i ja smo teško živeli, pomučili smo se da nešto uradimo i skućimo se i zaista smo napravili veliki uspeh. Odgovorno tvrdim da su priče ovih učesnika u rijalitijima i drugih na televiziji ništa. Prazne su u odnosu na životnu priču mene i moje porodice - podelio je Saša.

VIDEO: Ovako su se voleli Sara i Vojke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA