Domaćinu iz Bogatića prinudni upravnik pokucao na vrata i rekao da treba da brine o njegovom imanju: Čovek nije verovao svojim očima

Sa rešenjem o svom postavljenju prinudni upravnik se pojavio ispred kuće Radmile i Živomira Drezgića, predstavio se i rekao da treba da ostavi rešenje

  • 0

Kada se nedavno pojavio pred njihovom porodičnom kućom, prinudni upravnik neregistrovanih stambenih zajednica je najpre zbunio, a potom nasmejao Radmilu i Živomira Drezgića iz Dublja, opština Bogatić, i na kraju se kulturno izvinio, piše macvapress.rs.

Sa rešenjem o svom postavljenju prinudni upravnik se pojavio ispred kuće Radmile i Živomira Drezgića, predstavio se i rekao da treba da ostavi rešenje. U rešenju je pisalo da je zgrada u Ulici đenerala Draže i upravnik je, pošto je osmotrio kuću domaćina, poverovao da je na pravoj adresi – u stambenoj zgradi kojom treba da upravlja.

NIJE IM POTREBAN UPRAVNIK, PA JOŠ PRINUDNI!

Radmila je zbunjeno gledala u čoveka i čudila se – šta će njima prinudni upravnik. Pomislila je, kaže, da je sve moguće, ali njoj i suprugu kao vrednim domaćinima posle toliko godina rada i zajedničkog života zaista nije potreban upravnik, pa još prinudni!

– Da li je ovo Ulica đenerala Draže broj 10? – pitao je upravnik.

Jeste, ali ovo je naša kuća, nije stambena zgrada – odgovorila je Radmila.

Prinudni zakucao na pogrešna vrata, Foto: Shutterstock

Nesporazum je ubrzo razrešen kada su zajedno utvrdili da je upravnik ustvari imenovan za stambenu zgradu koja je na broju 8.

ČESTI NESPORAZUMI ZBOG LOŠE NUMERACIJE KUĆA I ZGRADA

Opštinska uprava je nedavno izabrala prinudnog upravnika za 21 stambenu zgradu na području opštine, u kojima stanari u zakonskom roku nisu konstituisali stambenu zajednicu i izabrali upravnika.

Nesporazumi kao ovaj se povremeno događaju zbog neodgovarajuće numeracije kuća i stambenih zgrada, zbog čega su u nedoumici često poštari, sudski i opštinski kuriri.

U katastru, policiji, ličnim dokumentima građana i državnim spisima jedna zgrada ili kuća ima dva broja, što građani otkriju tek kada pokucaju na vrata državnih organa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA