≫ 

Najtužnija povorka u Srbiji: Svi svatovi došli na Željkovu sahranu. Veselio se sa bratom, pa poginuo iste večeri

Rodbina i porodica bili su neutešni na groblju u Krivaji

  • 1

Željko Jevtić (41) koga je u nedelju pokosio "reno klio" kada je sa svadbe krenuo u prodavnicu, sahranjen je na groblju u selu Krivaja.

Neutešni su ostali njegova majka Tomka i brat Živojin sa porodicom, a dvorište roditeljske kuće bilo je malo da primi sve koji su došli da mu odaju poslednju poštu, opisuju repoteri "Novosti".

Zla kob htela je da, u vreme kada su svatovi stizali na ručak u restoran "Gavrilović" u Pocerskom Pričinoviću, Željko ode po cigarete i - da se više ne vrati. Porodični prijatelji su ispričali da je Željko, kao jedan od bližih rođaka po majčinoj liniji mladoženji Milanu Staniću bio domaćin na svadbi, pošto momak nema oca.

- Baš u momentu saobraćajne nesreće na putu, u restoran je stigao Željkov brat Živojin sa prodicom i smestio se za sto. Trenutak ga je delio od toga da gleda kako mu brat gine na drumu - priča nam jedan dobar porodični prijatelj.

Kada su svatovi istrčali iz restorana, videli su nepomičnog Željka kako leži desetak metara pored puta, i vozača "klija", koji je u šoku stajao ispred ulubljenog auta, koji se pušio od siline udara. Bespomoćno je izašao iz vozila, ne mogavši ni reč da izusti. Iz obližnje prodavnice radnici su brzo pozvali Hitnu pomoć, međutim, Željku spasa nije bilo.

Kako se i pretpostavljalo, obdukcijom tela Željka Jevtića otkriveni su višestruki prelomi, kao i više kobnih povreda, ali će obdukcioni zapisnik Tužilaštvu biti dostavljen tek za desetak dana.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA