Medicinski radnik iz Prokuplja spasao ženu koja je skočila s mosta: Čuo sam da je nešto lupilo i video telo u vodi

M.P. iz Prokuplja, medicinski radnik u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“, izvukao je jutros mladu ženu iz reke

  • 4

M.P. iz Prokuplja koji je medicinski radnik u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ rano jutros, oko 6,30, izvukao je žensku osobu B.T. (33) iz reke Toplice koja je pokušala da izvrši samoubistvo. Žena je dobro i trenutno je u bolnici na lečenju, a samoubistvo je pokušala skočivši sa gvozdenog mosta koji je na reci Toplici u Prokuplju.

M.P. koji nije želeo da mu se spominje ime, jer kako kaže, ne smatra da je učinio ništa veliko, već je postupio kako bi i svako drugi, zadesio se na mostu trenutak pošto je žena skočila sa njega.

- Krenuo sam na posao. U jednom trenutku je nešto jako lupilo. Ispred mene su bili srednjoškolci koji su krenuli na praksu u bolnicu i čuo sam da viču. Pogledao sam dole u vodu, jer sam mislio da se nije slučajno neko dete okliznulo i palo i video sam da se samo talas podigao. Sekundu zatim, ugledao sam ženu kako stoji u vodi - kazao nam je M.P.

Kako nam je ispričao, odmah je sišao do obale, koja je izuzetno strma.

- Počeo sam da je dozivam, a ona je samo stajala u vodi. Polako je počela da se kreće prema meni, baš kada sam počeo da ulazim u vodu. Dohvatio sam je rukom i pomogao da izađe. Nisam uradio ništa specijalno, zaista. Samo ono što bi i bilo ko drugi učinio- kazao nam je M.P.

I ranije se dešavalo da lica pokušavaju da izvrše samoubistvo skakanjem sa ovog mosta, a poslednji slučaj je zabeležen pre dve godine, kada je muškarac nastradao.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior

    28. novembar 2018 | 18:10

    Sad je spašena ali ko će to uraditi sledeći put,sada je njoj još teže jer nije uspela i razočarana je ,bože pomozi joj da to više ne čini jer drugi ne može.

  • Србин из ЦГ

    28. novembar 2018 | 16:18

    Од Прокупчана се не може друго очекивати. Дивни људи. На помен тог града озарим. Тамо сам проводио дивне распусте код деде и бабе.💓

  • Mihailo

    28. novembar 2018 | 17:08

    Jednom sam spasao vojnika koji je skocio u Koranu,Hrvatski Karlovac, kada sam bio u JNA takodje vojnik,mislim da mi je zamerio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA