"Biljo, volimo te svi i molim te nađi načina da nas spasiš": Reči majke nestale devojke o tri godine pakla bole više nego ikad

Emotivan status majke potresao je sve njene prijatelje na fejsbuku

  • 3

Suze ne mogu da presuše. Nestanak Biljane Đorić živa je rana koja razara srca njenih najmilijih. Oni više ne žive. Oni čekaju...

Danas se navršava tačno tri godine kada je ova studentkinja poslednji put viđena u Kraljevu, kako ostavlja lične stvari zajedno sa porukom da će ih neko pokupiti.

Sve ostalo je misterija. Navodna viđanja u Grčkoj, traženje po manastirima i istraga policije nisu ni najmanje pomogli da se uđe u trag nestaloj studentkinji. A nada porodice, ona je beskrajna i uvek nanovo pobeđuje čemer i jad koji je guši i slama.

- Teško je, preteško, naročito danas. Tri godine živim u paklu. Kako je moja duša, nisam znala da i ona može da boli, ali boli i te kako. Htela sam da se izvinim porodici zbog svega, zato što nisam ista osoba kao pre, ali kako ću drugačije, jednostavno to je jače od mene. Ali hvala im na razumevanju, tu su uvek uz mene. Htela sam da zahvalim i ljudima koji su tu uvek da mi pruže podršku. Zahvaljujem Igoru Juriću, Stevanu, Dajani, Ireni Bulatović, Ivi, Nikoli, Bogdanu i izvinjavam se ako sam nekog propustila, nadam se da mi neće zameriti. Nikada neću odustati do poslednjeg atoma snage. Jednostavno moram, jer to nije igla da se može izgubiti. A vi koji znate, neka vam proradi ljudskost ako je uopšte imate. Biljo, volimo te svi i molim te nađi načina da nas spasiš i tvoja odluka će biti poštovana - dirljiva je poruka njene majke Vesne, koja je osvanula na njenom Fejsbuk profilu.

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    3. decembar 2018 | 12:18

    E, jadna majka. Kako da bude ista? Nemoguce je. Miraju svi imati razumevanja za nju. Želim joj da uskoro vidi svoju cerku, živu i zdravu.

  • renata

    3. decembar 2018 | 15:03

    Ako je zaista otisla u manastir to nimalo nije hriscanski da roditelje ostavi da tuguju.Zaludjenici koji nemaju obzira ni ljubavi za bliznje.

  • Slavica

    3. decembar 2018 | 23:34

    Ne verujem da je u Manastiru do sada bi se javila svojima, greh je veliki zamonasiti se i ne reci scojima. S obzirom da je punoletna niko je bi mogao da je spreci u tome da ode u Manastir. Znam jedbog decka koji nije rekao svojima da zeli da se zamonasi, otisao uradio to i javio svojima. Ova devojka ili je pobefla od svojih ili su je prevarili opasno, mislim na trgovinu ljudima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA