≫ 

Koza Belka pojela 20.000 evra i zavila porodicu kod Aranđelovca u crno: Novac spremljen za kupovinu zemljišta ostao na stolu, a ulazna vrata otvorena

- Muž od toga dana ništa ne govori, samo sedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno - priča snaja Milena

  • 68
Koza, evri Foto: Pixabay

Sledeća vest bi bez problema mogla da se svrsta u rubriku "verovali ili ne". Naime, kako piše portal arandjelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića, rešila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupila 10 hektara zemlje koju su odavno merkali. Ali, tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

Novac ostao na stolu dnevne sobe, Foto: Profimedia/Alamy

- Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovek od kog kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čoveka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola - govori kroz suze uplakana snajka Milena.

- Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocepano i pojedeno.

BELKA ZAVILA PORODICU U CRNO

- Muž od toga dana ništa ne govori, samo sedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno - rekla je za Ar Info snaja Milena.

VIDEO: Šta rade ove koze?!

(Telegraf.rs / Izvor: arandjelovacinfo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moka

    4. decembar 2018 | 23:50

    E ovo je tragikomedija

  • DeSiSad

    4. decembar 2018 | 23:46

    Nek ide neko od ovih sto stite zivotinje sad vlaaniku na vrata da pitaju dal je dobro koza belka 🤣😂🤣😂🤣😂

  • Boris

    5. decembar 2018 | 06:33

    Veliki ste vi domaćini kada vam koža ulazi u dnevni boravak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA