≫ 

Odbegla trudna devojčica (12) neće da se razdvoji od momka (16): Mogu samo da me zaključaju! Nadležni ne znaju šta da rade

Pokušavali su da ih rastave, ali dok se nadležni centri za socijalni rad ne dogovore maloletni par ostaje zajedno

  • 9

Devojčica N.H.(12), koja je u četvrtom mesecu trudnoće, juče je po četvrti put pobegla ih hraniteljske porodice kod svog momka Davida Dž. (16) koji je zbog ljubavne veze sa njom osumnjičen za krivično delo obljuba nad detetom. Nadležni, bukvalno, ne znaju više šta da rade jer ih nikako ne mogu razdvojiti!

- Niko nas neće rastaviti, volimo se i bilo gde da me smeste ja ću se vratiti njemu. Jedino da me negde zaključaju. Iz svake hraniteljske porodice ja ću uspeti da pobegnem – kazala je devojčica, dodajući i da njihovi roditelji nemaju ništa protiv već se obe porodice raduju unučetu.

Foto: Facebook

Direktorka knjaževačkog Centra za socijalni rad, Snežana Nikolić, kaže da se sve uradilo za dobrobit devojčice.

- Sada je za devojčicu zadužen Centar za socijalni rad u Trsteniku i mi ćemo postupiti u saradnji sa njima. Za sada još uvek nismo dobili nikakvo uputstvo za dalji rad. Naše ekipe su na terenu. Nadležno ministarstvo je od početka detaljno upoznato sa našim radom – kazala nam je Nikolić.

Dok se Centri za socijalni rad ne dogovore, ili dok nadležno Ministarstvo ne da rešenje, devojčica će ostati u zagrljaju svog dragog.

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    21. decembar 2018 | 15:56

    Alooo bre vise! Roditelji im se ne bune, dati bebu babi I dedi na usvajanje I svi zive zajedno. Ne do Bog da izgubi bebu od stresa sta cemo onda?

  • Јасмина

    21. decembar 2018 | 15:49

    Тако је,како је.Већу ће штету центар направити ако је одвоје од дечка.Јесте да је млада,али....данас млади брже сазревају....

  • Van

    21. decembar 2018 | 15:39

    Treba im pomoći ako već žele da žive zajedno, jer ljubav je sveta. Gde se umeša centar za socijalni rad nastaju veliki problemi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA