Andrejin krst je saobraćajni znak koji upozorava na opasnost, ali malo ko zna po kojoj je žrtvi dobio ime

Neko nije slušao šta je saltir imao da kaže

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lektor detektor
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zone

    24. decembar 2018 | 10:10

    Zar smo mi St arno toliko zastranili kao narod? Zar je bitno po kome ili po cemu je taj znak dobio ime? Svi koji su isli u auto skolu morali su da NAUCE na kakvu opasnosnost upozorava znak.Mislim da se I u osnovnoj skoli uce poneki saobracajni znakovi. Nema opravdanja za nepostovanje znakova. Oni su zakon. Bila magla, uspori(prilagodi) brzinu. Nisam video, ko ne vidi ne treba ni da vozi.

  • pera kojot supergenije

    24. decembar 2018 | 09:50

    Andrejin krst je jedan super znak, onako bas lep i divan, kao i znak stop, i znak za pesacki prelaz i generalno svi drugi saobracajni znakovi, koji svi redom zasluzuju da se postoju, ali andrejin krst ne zaustavlja voz, andrejin krst ne sklanja maglu, andrejin krst ne sklanja gusti sneg, andrejin krst samo predstavlja oznaku za ukrstanje puta i pruge u nivou. RAMPA (koja radi) je ono sto zaustavlja saobracaj, i daje zeleznickoj kompoziciji nesmetanu prednost prolaza, a ostalim ucesnicima u saobracaju signal da voz dolazi. Istina je da nekima ni zid ne bi bio dovoljan da ne prodju i ne prekrse zakon, ali to je pitanje za policiju zasto ne postave kamere na ovakvim mestima, i ne sankcionisu bahate, ali nesrecu od pre neki dan nije mogao da spreci andrejin krst vec samo RAMPA, ili denivelacija ukrstanja, bilo nadvoznjakom ili podvoznjakom. Dakle botovi prestanite da pricate u komentarima kako je andrejin krst svemoguc, vec svoje politicke komadante za rukav i da ih terate da vam u svakom, pa i najudaljenijem selu postave rampu, kada vec nisu sposobni da od lopovluka izdvoje sredstva za denivelaciju prelaza

  • Mare

    24. decembar 2018 | 07:05

    Koliko sam puta video da i kroz spustenu rampu ljudi se provlace automobilima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA