≫ 

Imam dokaze da je Beli dvor vlasništvo mog dede: Prestolonaslednik "hitno traži pravdu"

 ≫ 

"Ovo pitanje mora da se reši odmah, na prijateljski i civilizovan način"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Паун54

    10. januar 2019 | 09:57

    Боље му је да ћути. Мој је отац био обичан занатлија. Краљ га посла у војску. Пропаде му радња,а он заврши у 5-огодишњем ропству код фашиста.За то време се краљ бсшкарио народним парама по Лондону. Отац ми умре не надокнадивши ратну штету. Нека се господин краљ прво избори за свој напаћени народ, па тек онда нек се јави за своје, које је у ствари- н а р о д н о.

  • Kaca

    27. decembar 2018 | 09:10

    Ako je kralj tad vladao ovom drzavom, postojali su zakoni, a dvor je bio kraljev kao i cela Srbija dakle po funkciji vladara, da je ostao i da nije otisao i preziveo da nastavi vlast, sigurno bi i beli dvor bio mesto njegovog zivota. Nas narod je nebrojeno puta bio 'izdan' i ostavljen od onih koji su uz pomoc tog naroda sada tu gde jesu. Koliko je u narodu izgubljeno porodica, dece, naslednika, i citavih loza, jer nisu otisli? Nazalost vi ste sad samo jos jedan covek sa etiketom u Srbiji, ( poput vina, sa dobrom etiketom, ali ako se pije previse, pijanom posle svejedno za ime bitna mu je kolicina). Nazalost, sve manje se gleda koji se ljudi postavljaju kao uzori i koji postupci su bitni, uglavnom se vidi grebacina. Sto nije taj covek izasao prikazao javno dokaze i poklonio narodu taj Beli Dvor, kao muzej nesto da i obican covek prodje, vidi, a i da se grebatori isteraju da ne zive unutra, nek prave svoje Dvorce za politiku negde, pa da vas narod podrzi, a ne jos i vi grebete uzimate od te drzave.A ako ste uopste pametni, znate da je jedino sto vas cini bogatim upravo narod upravo taj radnicki srednji sloj, kroz njihove ruke prodje i hrana i krevet sve sto nosite na sebi. Jacajte narod pa ce i vama biti bolje.

  • Rala

    26. decembar 2018 | 22:03

    Kralj je uvek kralj ostali mogu da budu samo otimaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA