≫ 

Tinejdžer brutalno muči druga u Kraljevu, ostali navijaju i snimaju: Da li je ovo najjezivija scena vršnjačkog nasilja do sada? (VIDEO)

Stravično iživljavanje u Kraljevu ispraćeno je odobravanjem i bodrenjem, a nisu se libili ni da snime ovaj užas

  • 37

Nezapamćeni skandal dogodio se u Domu učenika srednjih škola u Kraljevu. Video snimak se pojavio na Fejsbuku, a jedan korisnik je opisao da nije siguran o čemu je reč, ali da su mu tako javili - da se scena brutalnog vršnjačkog nasilja odvijala u Domu učenika u Kraljevu.

Tinejdžer u sobi mučki maltretira druga, vršnjaka, a drugi dečaci navijaju za još nasilja i sve to snimaju.

Reč je o ozbiljnom iživljavanju koje traje više minuta.

- Ubiće te ko konja, udaviće te! Udri ga, udri - čuje se na snimku koji nastao, kako je pomenuti korisnik Fejsbuka rekao, pre desetak dana, dok nasilnik krvnički udara dečka.

- Aaa, nemoj me dirati - zapomaže zlostavljani dečak, dok se "snimatelj" smeje i uživa u prizoru.

Žrtva u jednom momentu kaže:

- Pljujem krv, pogledaj na pod, dok siledžija odgovara kako laže, i nastavlja:

- Ne laži! - nastavlja da ga besomučno udara.

Kako Telegraf saznaje, tinejdžer koji je brutalno pretučen u Domu, kaže da je "sve bila šala". Obojica učenika su dala izjave policiji. Pročitajte više OVDE.

VIDEO: Ova deca postaju žrtve nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    27. decembar 2018 | 14:33

    A mene ovde na portalu dva komentatora napala i izvredjala samo zato sto sam,rekla da sam malo propustila kroz sake majku decaka koji je maltretirao moju cerku I ostalu decu iz razreda.Sta jel sam trebala jos da cutim I da cekam da mi dete psihicki oboli zbog budale?Kada godinu dana lepe price nije dalo rezultat batina jeste.Uznemirio me ovaj snimak,da sam na mestu oca videli bi Boga i otac I majka sto su ovako lepo vaspitali sina.Taj ce sutra dan da tuce svoju zenu,ili da siluje neciju cerku.Za ovo samo popravni dom.

  • Miki

    27. decembar 2018 | 13:53

    I posle decko poludi sve ih pobije i ode u zatvor, kakav sistem imamo to je strasno, sramota me gde zivim...

  • Saša

    27. decembar 2018 | 15:57

    Ovo je jezivo gledati, ovo provocira mene kao roditelja koji imam decu da sam pronađem ovo govedo u crvenoj majci i pokažem mu šta ja mogu,, ali da li je to u redu, šta je preduzeto,,, ne dozvolite da ovakav manijak ostane u društvu, među ljude,, isprovociraće nekog nedužnog roditelja da napravi glupost,,, ne dozvolite...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA