≫ 

Na Ibarskoj magistrali kolone po 15 kilometara u oba smera: Dva lančana sudara i neočišćen sneg izazvali havariju (FOTO)

Znatno usporen saobraćaj očekuje vozače na Obilaznici oko Beograda, kao i na Ibarskoj magistrali, kod Lipovačke šume

  • 25

Do opšteg kolapsa došlo je danas na Ibarskoj magistrali, koja, sudeći po fotografijama vozača, nije očišćena, kada su se zbog dva lančana sudara stvorile kolone duge i po 15 kilometara u oba smera.

- Zbog snega znatno usporen saobraćaj očekuje vozače na Obilaznici oko Beograda, kao i na Ibarskoj magistrali, kod Lipovačke šume - saopštili su iz Auto-moto saveza Srbije.

- Ovako izgleda Ibarska magistrala, traka ka Beogradu. Kolona od Beograda stoji, ne brinite - napisao je sugrađanin na Tviteru.

Drugi dodaju da saobraćaj stoji još od Lipovačke šume, a od isključenja za Rušanj, Meljak do puta ka Lazarevcu - sve je zakrčeno.

Razlog tome je i lančani sudar koji se još oko devet sati odigrao na Ibarskoj magistrali.

Do sudara je došlo u naselju Meljak, a kako su potrvdili iz Hitne pomoći, u njemu niko nije povređen.

Samo sat kasnije kod Rušnja je došlo do još jednog sudara. Hitna pomoć i policija su intervenisali, no niko nije teže povređen.

Podsetimo, danas je u nekoliko beogradskih opština saobraćaj bio u zastoju zbog brojnih autobusa koji nisu mogli da voze ulicama grada.

Sneg je od jutros napravio kolaps u Beogradu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA