≫ 

Uspešna sam, imam prijatelje, pare i porodicu, ali sam htela da se ubijem: Pismo Maje (26) iz Beograda koja se već dve godine bori. Sa sobom

 ≫ 

- Znam da biste ove reči razumeli samo kada bi bilo oproštajno pismo - navela je Maja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sasa

    27. maj 2019 | 09:18

    More imas li ti djevojko ljubav ,koja pokrece svijet ,nekog da te zagrli ,poljubi,zaboravila bi na nju postepeno ,ali sigurno..piše vam neko ko je posvetio citav zivot drugome i sad je usamljen ,ali znam da bi necije oci izazvale poplavu u mom istrosenom srcu...

  • djole

    24. maj 2019 | 18:56

    Nije logično da imaš sve u društvu, u kom većina skoro da nema ništa, a da upadneš u depresiju. Ipak se tu negde krije uzrok koji si sakrila, preskočila. Nisam ekspert, ali mora da postoji razlog, tačnije okidač za aktiviranje takvog stanja. Svako od nas ima slabu tačku. Neko ima manjak mentalne snage, neko ima višak agresivnosti, uglavnom iz vedrog neba kiša ne pada. Srbija ima dobre psihijatre u drzavnim ustanovama i nema potrebe da bacaš novac privatniku. Uporni pobedjuju, ti si to već pokazala. Nastavi, otvori dušu doktoru/doktorki i vratićeš se u život. Draga devojko, zapamti da nikom nije lako, i da je život lepši ako si za sve što si u njemu stekla, to stekla svojim radom.

  • XYZ

    24. maj 2019 | 15:58

    Draga Majo, izvući ćeš se iz depresije ali vodi računa o tome da jedan isti lek može nekome da pomogne a nekom drugom da pojača suicidne misli i želju za samoubistvom, što i piše u uputstvu za upotrebu koje možeš pročitati na internetu. Najteže je pronaći odgovarajući lek. Obrati se nekom dobrom privatnom lekaru po preporuci sa foruma, ako i on ne pomogne, promeni ga ali ne odustaj. Da te kojim slučajem nisu spasili, mrtvim bi se osećali svi oni koji su jako emotivno vezani za tebe, dakle i njih bi ubila. Ja bih volela da popričam sa tobom i da ti se uvek nađem i pomognem, ali ne mogu javno da dajem svoj telefon a ne znam gde mogu da te pronađem, osim na forumu. Pokušaću na forumu da te nađem, draga, lepa i mlada devojko. 🌸💞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA