≫ 

Skoro 40 sati agonije zbog autobusa Niš ekspresa okončano za 10 minuta, i to lopatama: Kažu da je problem bio u letnjim gumama?!

- Eto, tek kada se podigla gungula, oni su došli, iako smo zvali više puta. Autobus je tu dva dana i potpuno je blokirao put - kazao je predsednik Mesne zajednice Džigolj Ivan Marković

  • 8

Tek nakon pisanja medija, autobus "Niš ekspresa" koji je više od 35 sati potpuno blokirao put Prokuplje-Ribarska banja u selu Džigolj, jutros je izvučen. Kako svedoče meštani taj posao je trajao svega desetak minuta, a bilo je dovoljno da par ljudi sa lopatama potkopa ispod autobusa.

- Do ovoga ne bi ni došlo da su gume adekvatne. Ove što su na autobusu su letnje. I eto vidite začas su ga odglavili, samo je bilo potrebno da dođu - komentariše meštanin ovog sela koji je svedok jutrošnjeg otkopavanja autobusa.

Član Gradskog veća Prokuplja zadužen za infrastrukturu Žarko Koprivica rekao je da su oni još juče izašli na teren, ali da vozač nije bio kraj autobusa i nisu mogli da učine ništa.

Foto: Telegraf

- Eto, tek kada se podigla gungula, oni su došli, iako smo zvali više puta. Autobus je tu dva dana i potpuno je blokirao put. Deca iz tri sela, koja su vezana za ovaj put nisu išla u školu - kazao je predsednik Mesne zajednice Džigolj Ivan Marković.

U sredu u 16 sati autobus se zaglavio na putu i potpuno presekao ovu saobraćajnicu. Putnici, kojih je doduše bilo malo, izašli su i nastavili pešice, vozač je otišao, a autobus ostao sve do danas.

VIDEO: I kad nema snega, nevolje se dešavaju

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    11. januar 2019 | 10:19

    Hoće li neko stati na put ovim prevoznicima i njihovim bezobraznim vozačima (čast izuzecima)?

  • Boki

    11. januar 2019 | 11:05

    40 sati nekome je trebalo da skloni autobus .sram vas bilo sve redom jel to srbija ..

  • Ka10

    11. januar 2019 | 10:03

    Zato vozaci auta koji nemaju zimske gume placaju velike kazne,a sta ce biti sa Nis ekspresom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA