U glamuroznom stilu hotel "Villa Breg" ponovo dočekuje goste

Hotel Villa Breg (****) iz Vršca, nakon 6 meseci renoviranja, ponovo je otvorio svoja vrata

  • 0

Hotel raspolaže kapacitetom od 44 soba i 4 apartmana i  simbol je temeljnog odmora. 44 sobe zrače toplinom i komforom – u 28 intimnih kvadrata ili 35 m² sitnih tajni dobrog raspoloženja u premijum sobama.

U sklopu hotel nalazi se i restoran Eol koji nakon renoviranja može primiti 300 gostiju. Restoran Eol je prijatelj kulinarskim željama gostiju, sa posebnim naglaskom na zdrave namirnice organskog porekla.

Foto: Promo

Gostima je na raspolaganju i vrhunski Wellness&SPA centar (sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, saunom, parnim kupatilom, dečijom igraonicom, relax prostorom i prostorijama za masaže i tretmane). Bez obzira da li je razlog boravka gostiju romantični vikend ili poslovni put vrhunski SPA&Wellness centar je omiljeno mesto i oslonac vitalnosti, entuzijazmu i energiji.

Foto: Promo

Za poslovne goste tu je kongresni deo (4 savremeno opremljene sale za rad kapaciteta od 30 do 150 gostiju). Mogućnosti organizovanja poslovnih skupova (seminara, kongresa, teambuilding-a) u renoviranom ambijentu hotela podignuta je na viši nivo. Profesionalno osoblje hotela Villa Breg na raspolaganju je gostima kako za organizovanje hotelskih tako i za organizovanje vanhotelskih aktivnosti. Personalizovan pristup klijentu jedan je od najbitnihih principa hotela.

Foto: Promo

Brojne kompanije prepoznale su kvalitet i prednosti boravka u hotelu van Beograda, a opet na samo 1,5h lagane vožnje,  izdvojen od gradske buke, sa odličnom uslugom, toplom atmosferom i prijatnim osobljem kao i svim uslovima kako za organizovanje poslovnih skupova tako i za odmor. Prirodno osvetljenje u svima salama, izlazak na terasu sa predivnim pogledom za vreme kafe pauze ili pak rad u Kamin baru izdvojenom delu hotela,  gde u kafe pauzama možete igrati bilijar, pikado ili fliper, svakako stimulativno deluju na radnu atmosferu.

Novi Ambasador dobre usluge hotel Villa Breg poziva čitaoce da posete hotel i uživaju u njemu, jednako kao i u romantičnoj vojvođanskoj varošici, poznatoj i po dobrom vinu, i čuvenim Vrščanima, kao što su Sterija i Paja Jovanović.  

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA