≫ 

FOTO-UBOD: Najsramniji trenutak sa dočeka Vladimira Putina u Beogradu

Društvenim mreža deli se fotografija mladića koji urinira u gomili ispred Hrama Svetog Save

  • 3

Veličanstveni doček predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, gde ga je, prema procenama policije, čekalo oko 120.000 građana iz svih delova Srbije, donekle je pokvarila fotografija izvesnog mladića koji je poslao ružnu sliku o Srbima u svet.

On je uhvaćen kako vrši nuždu u dvorištu najveće srpske svetinje.

Na fotografiji, koja se deli na društvenim mrežama, vidi se da mlađi muškarac, koji je više sati čekao da vidi Putina, nije mogao da izdrži, pa se olakšao na mestu na kojem je posmatrao događaj ispred hrama. Nije mu predstavljao ni problem da pred drugim narodom koji je prolazio pored njega obavi nuždu, već se na njihove komentare samo smejao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    18. januar 2019 | 13:15

    Komunalna policija-treba da radi svoj posao.Preko slike se lako dolazi do identiteta osobe.Slika govori više od reči..,nema opravdanja...čovek je svesno sve radio.Podneti prijavu ....po zakonu je predvidjena kazna za ovakvo ponašanje.Mislim da predvidjena novčana kazna iznosi oko 10.000,00 dinara.

  • Boban

    18. januar 2019 | 21:05

    To samo Srbin moze da uradi. A juče je verovatno vikao „Kosovo je Srbija“ i „nedamo Srpske svetinje“.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA