≫ 

Zemunka prvi put otvorila elektronski dnevnik i šokirala se kada je videla ocene svog deteta: "Šta? Ne mogu da verujem!" (VIDEO)

 ≫ 

Nastavnici u Es-dnevnike unose sve o učeniku, i to sve uz smajlije. A mi smo prvi put zavirili u novi dnevnik sa majkom kojoj ćerka sve priča, ali ovoga puta nije stigla...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mare
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • slavko radovanovic

    24. januar 2019 | 02:24

    informaciona tehnologija je odlična kao i mobilni telefoni.Smanjuje gubitke vremena a uvećava i radne učinke.U prosvjeti nastavnici mogu vieše da se posvete izlaganju mateirje na času i boljem kontaktu sa učenicima.Nema potrebe da gube beskrajno vremena na pisanje priperema koje se i onako prepisju.Sada pripeerme lako mogu da dopunjavaju novinama bilo u skolstuvu ili ličnim saznanjima.Isto tako dobro je da ima elektronski dnevnik.Gubi se vrijeme odlaska u školu.Zbog toga se i odgadja onda odlazak.A onda je to psole problem jer djeca kriju informacije od roditelja sto je razumljivo.Neće ta tehnika dati lope rezulate ako se loše ne primjenjuje.E to što nam škole nisu opremlejene to jeste problem.Ali države.Nema priče da to nema odakle.Toliko se krade da samo dio tih pljaćki mogu da opreme sve škole.Od elektronskog dnecnika bježe prosvjetni rednici kojima je ta tehnika tudja i roditelji koji se sjutra ne mogu pozivati da nešto nisu znali.Da li gubi sloboda.Samo djelimično.Jer to zavisi u prvom redu od čovjeka.Tu tehniku treba uvesti i u sudove ali tako da svako može biti informisan ulaskom u šifru predmeta.Neke informacije treba da su dospune i novinarima i gradjenstvu pristupom na informativnu mrežu.

  • Sankilot

    23. januar 2019 | 09:08

    У неким школама струја често нестаје, интернет не покрива учионице, о условима рада да не причам....Па нек ставе прст на чело сви они који живе у "Златном добу"....Већина у овој држави је заправо у Каменом добу....

  • mare

    22. januar 2019 | 18:32

    gde su ona stara dobra vremena po 30 minuta casovi....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA