≫ 

Iz pletene korpe ostavljene na snegu čuo se krik: Biljana je spasila tek rođenu bebu ostavljenu na hladnoći, mališan jedva davao znake života

 ≫ 

Uneli su bebu u kuću, skinuli stvari koje je imala jer je bila skroz mokra i promrzla

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ss

    29. januar 2019 | 10:58

    Majko u pakao ces goreti!!! Gde ce ti dusa?!!!!

  • Tina

    29. januar 2019 | 10:51

    Daj ga meni, ja pokusavam I nikako da se ostvarim. Kako moze grom je ubio...

  • Radovan

    29. januar 2019 | 10:44

    Dajte Vi novinari koji pisete o svemu i svacemu, pocnite da masovno kroz vase listove obvestavate gde majke koje ne znam iz kog razloga ne mogu zasrzati dete, mogu ga doneti i ostaviti na sigurnom. To jeste uzas , ali sam suguran da 90% majki to cini takodje iz uzasa i straha koji bi sledio da to dete donese kuci, mnoge su i maloletne uspanicene i ne znaju sta cine, nisu svesne toga i iz ocaja se odlucuju na taj cin, a i nemaju informacije sta sa detetom koje je nezeljeno. Svi su na naslovnim stranama, Lazici, Karleuse, razni politicari, a deca od koje zavisi buducnost ove zemlje, nema ih nigde. Ne znam zakon ali dajte za svako selo grad gde ima sigurna kuca u koju majka moze doneti svoje dete i ostaviti ga, oslobodite ih straha da to cine i omogucite im da ga ostave bez ikakve indetifikacije i dajte im neki kontakt telefon i broj za dete jer mnoge ponavljam to cine iz ocaja i u stalnoj su brizi za to dete, mozda ce se predomisliti isl. No dalje je na drustvu da li dete vratiti majci ili ne, ali suguran sam da ova majka to ne bi uradila kao ni mnoge druge, kada bi znale gde dete mogu odneti i ostaviti na sigurnom u sigurne ruke, a da se ne idetifikuju. To tako i rade da bi se sakrile, a nisu ni svesne da ce ih policija pronaci, to cine na zalost iz ocaja, a i njima pomoc treba. Strucnjaka koji im mogu pomoci imamo i oni to mogu sve pametno osmisliti, ali najvaznije je da budu oslobodjene pritiska da ce ih neko indetifikovati, bez kamera i slicno dajte im mesta gde mogu doneti i ostaviti te srecice . Vazan je zivot deteta a posle analizirajmo zasto to majke rade i pokusajmo to spreciti. Ako majka danas ne sme iz straha reci zasto to cini kroz par godina ce moci reci, a na drustvu i nadleznima je da onda te probleme resavamo na najbolji nacin. Svakao uzas i sreca za dete, ali sam siguran da je i ta majka u uzasnom problemu strahu i njoj takodje treba sigurno pomoc i trazila bi je kada bi znala da he niko nece legitimisati zvati roditelje i sve opublikovati, nastrozija tajna i cuvati ih od onih koji su je ko zna kako i cim doveli u to stanje da tako nesto i ucine. Daj te te adrese kao broj policije, hitne pimoci kome odneti dete a da bude najstrizija tajna, a ne da ih ostavljaju po ulici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA