≫ 

Filmska potera u Novom Sadu: Pijanica nonšalantno ukrao automobil i dao se u beg. Ceo Novi Sad gledao je jurnjavu za "fordom"

Lopov je uhvaćen zahvaljujući policiji i privatnom obezbeđenju

  • 0

Preksinoć se na gradskim ulicama Novog Sada odigrala prava filmska potera, kada je D. R. ukrao automobil "ford fiesta" ispred lokala u Futoškoj ulici broj 2.

Kako prenosi portal "NS uživo", mlađa žena, koja je zaposlena u kockarnici, parkirala je automobil u trećoj traci i ostavila ključeve u kontakt-bravi, a potom je nakratko ušla u jedan od lokala. D. R. je tada iskoristio priliku, ušao u automobil i počeo da beži u pravcu Hajduk Veljkove ulice.

Žena D. B. odmah je alarmirala obezbeđenje iz firme "Maks protekt" i oni su s tri vozila pojurili razbojnika, a u međuvremenu su pozvali policiju i obaveštavali ih o kretanju ukradenog automobila.

Potera se nastavila Futoškim putem i kroz naselje Adice, gde su D. R. uhvatili pripadnici obezbeđenja "Maks protekta", koji su mu kolima priprečili put u Ulici Branka Ćopića, a potom ga savladali i izvukli iz automobila i zadržali ga do dolaska policije.

Kako je rekao jedan od pripadnika obezbeđenja koji su učestvovali u poteri, oni su odmah reagovali, a sama potera je bila uzbudljiva, ali i veoma opasna. On je dodao da su momci uvek spremni da budu u službi građana i da pomognu.

Automobil je imao ugrađen GPS prijemnik, što je olakšalo poteru.

Policija je po dolasku alko-testirala D. R., koji je imao veliku količinu alkohola u krvi. Pripadnici OKP-a odmah su ga priveli i određeno mu je policijsko zadržavanje. On se sumnjiči za tešku krađu u pokušaju.

Na lice mesta izašla je ekipa forenzičara koja je obavila uviđaj, a povređenih i materijalne štete nije bilo.

VIDEO: Ovo nema ni na filmu: Policajac puca kroz sopstvenu šoferku

(Telegraf.rs/NS uživo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA