≫ 

Oglasila se Zorana Mihajlović posle nesreće kod Doljevca: Ne znam da li je auto kojim se vozio Zoran Babić imao blinkere

Zorana Mihajlović je rekla da je o svemu saznala iz medija

  • 4

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da ne zna kojim se automobilom vozio direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić koji je juče povređen u saobraćajnoj nesreći kod Doljevca, jer, kako navodi, nije videla izveštaj.

Ona je istakla i da njeno ministarstvo nije nadležno da proverava da li se sprovodi uredba o korišćenju rotacija iz 2013. godine, koja kaže da blinkere mogu da koriste samo najviši zvaničnici.

- Zaista ne znam da li je vozilo kojim se vozio direktor Koridora imalo blinkere. Nisam videla izveštaj o tome. Ministarstvo građevinarstva nije nadležno da kontroliše da li je ta uredba sprovedena - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje da li se Babić vozio u automobilu podizvođača i da li se poštuje uredba o upotrebi rotacije, jer se primećuje da to koristi veliki broj automobila.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ona je rekla da je o svemu saznala iz medija i istovremeno izrazila saučešće porodici poginule žene u nesreći kod Doljevca, a povređenima da im što pre bude bolje.

- Postoje institucije koje se bave istragom, odnosno uviđajem.Važnije je da uputimo poruku svima da se moramo pridržavati propisa i voziti bezbedno. To je moja poruka - rekla je Mihajlović.

Sudar na naplatnoj rampi Doljevac Foto: Telegraf

Ministarka je poručila da pitanja na koje je ona danas odgovarala treba postaviti drugim institucijama, odnosno preduzećima, počev od Koridora Srbije.

VIDEO: Vatrogasci seku olupine automobila kako bi stigli do žrtve

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    1. februar 2019 | 18:34

    Pa ova žena sve zna i sve komentariše pa to je neverovatno. Ej, bre! Ona priča o blinkerima da li su radili ili nisu. Alo ženo nedokazana radi svoj posao koji usput i neznaš da radiš ne pričaj stvari u koje se ne razumeš!!! 🤐🤐🤐🤐👿👹

  • Rados

    1. februar 2019 | 18:01

    Sta zna zorana ako nista nezna?

  • 1111

    2. februar 2019 | 22:58

    Nashi politichari trebaju jednom da ukapiraju da narod ne mrzi ni jednog politichara kao choveka vec politichara u njemu. U srbiji ima dva arshina. Jedan za politichare a drugi za narod. Politichari su ti koji sebe stavljaju iznad zakona. A saobracajna nesreca moze da se desi svakom tu neka zakon bude slep i pravdu istera do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA