≫ 

AMSS se oglasio povodom glasina da tehnički pregledi prestaju da rade osiguranja i da će vozači sve morati da završavaju peške

Tehnički pregledi koji se vode isključivo ekonomskim interesom, ubeđeni smo, predstavljaju manjinu u Srbiji, kažu u AMSS

  • 1

AMSS obaveštava sve svoje članove i ostale vozače u Srbiji da će na svim tehničkim pregledima AMSS, uključujući i naše partnere, biti omogućena prodaja polisa kao i do sada, tako da svim članovima AMSS,  kao i ostalim vozačima u Srbiji, neće biti potreban "slobodan dan", kako pojedinci navode, da bi registrovali svoje vozilo.

U AMSS napominju da će, kao i do sada, za kompletnu registraciju vozila na svim tehničkim pregledima AMSS, biti potrebno oko 30-ak minuta.

- Tehnički pregledi koji se vode isključivo ekonomskim interesom, ubeđeni smo, predstavljaju manjinu u Srbiji. Osnovni cilj tehničkog pregleda je ispravno vozilo u saobraćaju, a konkurentnost koja je više nego izražena u ovoj oblasti sigurni smo, doprineće nižoj ceni i boljoj usluzi na tehničkom pregledu - kažu u AMSS.

AMSS kaže da sve ostaje isto, Foto: Promo

AMSS razume poslovnu odluku određenih kolega da ubuduće neće prodavati polise osiguranja, ali su isto tako ubeđeni da će takvom odlukom postati apsolutno nekonkurentni i da će takva odluka, ako je uopšte bude, biti kratkoročna.

- Takođe, apelujemo na medije da ne prenose stavove pojedinih kolega kao generalne i jedinstvene, naprotiv to su stavovi nekolicine tehničkih pregleda, a nadamo se da će mediji koji su objavljivali ovakve tekstove, obavestiti javnost o tome od kada i koji tehnički pregledi "neće izdavati polise osiguranja", i tako dati korisnu informaciju vozačima u Srbiji da na tim mestima nije moguće produžiti kompletnu registraciju, kako ne bi gubili vreme posećujući ih, umesto da se stvara neosnovana nervoza kod vozača - kažu u AMSS. 

VIDEO: Ovako izgleda tehnički pregled vozila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    3. februar 2019 | 12:05

    Kapacitet tehnickih pregleda Dunava i Amss je premali pogotovu sto se na teh pregledu moze pregledati najvise 13 vozila dnevno a prica je da teh pregledu nece pisati polise ali nece raditi ni tehnicke preglede i kako onda nece biti problema nek mi ti strucnjaci objasne. U nekom proseku dunav i amss imaju ukupno 3 teh zajedno po manjim gradovima to je oko 39 vozila mah sta da rade ovi ostalih 90 jer je prosek nekih 130-140 vozila dnevno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA