≫ 

MUP objavio fotografiju mladića koji je nosio vešala na protestu i za kojim je raspisana poternica (FOTO)

Nebojša Stefanović je malo pre toga objavio da je raspisana poternica za licem koje je nosilo vešala

  • 90

Policija u Beogradu, u saradnji sa nadležnim, Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, preduzima sve mere i radnje na identifikaciji lica sa fotografije koje je juče na javnom skupu nosilo vešala.

Mole se građani da ukoliko prepoznaju navedeno lice sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njemu o tome obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd na 011/279-7685 ili 011/192.

Vešala na protestima Foto: MUP Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, izdao je saopštenje povodom vešala sa jučerašnjih protesta u kom navodi da je Srbija zemlja u kojoj možete potpuno slobodno da izražavate svoje stavove, ali da takve stvari nisu dozvoljene.

Mladić koji je nosio vešala Foto: MUP Srbije

Istakao je da je poslednji događaj sa protesta nešto što ne sme biti dozvoljeno.

Policija u Beogradu, u saradnji sa nadležnim, Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, preduzima sve mere i radnje na identifikaciji lica sa fotografije koje je juče na javnom skupu nosilo vešala Foto: MUP Srbije

- Nije dozvoljeno nositi vešala, i na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje. Zbog velikog uznemirenja javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za licem koje je juče na protestu pristalica Saveza za Srbiju nosilo vešala - izjavio je Stefanović.

VIDEO: Crvena Interpolova poternica za Filipom Koraćem, bliskim saradnikom Luke Bojovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista

    3. februar 2019 | 18:44

    Blago roditeljima na vaspitanju. Dečko jedva da je punoletan a već mu je vlast toliko zla nanela da bi vešao?! Deca jesu budućnost ali sa ovakvom decom crna nam je budućnost.

  • nika

    3. februar 2019 | 18:45

    Treba ga odmah uhapsiti.

  • Toka

    3. februar 2019 | 19:26

    Nisam za sns ali ovo je dnooo! Ako je u ovome buducnost onda smo pali na dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA