≫ 

Još jedan smrtni slučaj usled gripa: Preminuo i profesor iz Niša

Za dva dana, to je druga smrt uzrokovana gripom u Nišu

  • 4

Profesor iz Niša star 62 godine preminuo je na Infektivnoj klinici u Nišu od posledica gripa tipa AH1N1 u Nišu, potvrđeno je "Blicu" u Kliničkom centru u Nišu.

On je zbog teške kliničke slike i komplikacija izazvanim ovom respiratornom bolešću bio priključen na mašinu za disanje, a preminuo je juče, dan nakon što je na Klinici za infektivne bolesti preminula i Nišlijka Nevena Margetić (27) od posledica gripa. Za dva dana, to je druga smrt uzrokovana gripom u Nišu.

- Pacijent star 62 godine preminuo je juče od podsledica gripa. Na respiratorima se nalazi priključeno još osam pacijenata i jedan na neivanzivnoj ventilaciji, rečeno je "Blicu" u Kliničkom centru u Nišu.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan84

    4. februar 2019 | 09:05

    Secam se da je epidemija bila proglasena i kad nije bilo smrt.slucajeva. Moja sestra je morala da nosi masku u skolu, a kasnije se nije ni islo neko vreme. Ovo ili je preslab imunitet, doktori neodgovorni, ili nas namerno neko truje ...?

  • Realno

    4. februar 2019 | 09:28

    Ovako je bilo i pre par godina. Dizali paniku bez razloga. Ako već pišete i plašite narod onda bar iznesite sve činjenice!

  • Nišlija

    4. februar 2019 | 10:42

    U niškom klničkom centru se čudne stvari dešavaju. Nešto mi je tu sumnjivo, znam nekoliko slučajeva koji su se završili tragično. Sve počinje tako što uporno odbijaju da prime pacijenta u bolnicu, a kad ga konačno prime više živ ne izađe otuda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA