≫ 

Ovaj prevoznik je pokretna opasnost, to znaju svi, ali nemaju izbor, kažu meštani: Usred vožnje zapalilo se dva autobusa za kratko vreme (FOTO)

Ti autobusi predstavljaju rizik na drumu, upozorio je na Fejsbuku jedan od putnika

  • 4

Autobus somborskog prevoznika "Severtrans" koji prevozi đake, izgoreo je danas prepodne na putu Sombor-Odžaci. Srećom, putnika u autobusu nije bilo.

Požar je izbio iznenada i bio je tako jak da su ga gasila dva vatrogasna vozila sa tri mlaza. Putnici koji se voze "Severtransom" žale se da su skupi, prljavi, neljubazni, a što je najgore od svega, i - nebezbedni.

Telegraf.rs

- Apelujem na vozače: molim vas obratite pažnju na mimoilaženja sa Severtrans autobusima. Delom zbog lošeg održavanja prouzrokovanog nestručnošću, lenjošću i netrezvenom ponašanju servisera, a delom i zbog samih vozača, jedan broj tih autobusa predstavlja rizik na drumu - kaže jedan od ozlojeđenih sugrađana.

Redakciji Telegrafa javio se i đak koji se vozi "Severtrans" školskim autobusima i kaže da je još jedan izgoreo krajem prošle godine.

Telegraf.rs

- Autobus se samo odjednom napunio crnim dimom i svi su krenuli brzo da istrčavaju. Dok je stigla pomoć, autobus je već ceo bio u plamenu - ispričao je ovaj dečak.

Telegraf je pozvao sedište "Severtransa" oko 15.20 sati, ali nam je rečeno da oni rade do 15 sati i da nas sada ni sa kim ne mogu povezati.

- Žao nam je, naše radno vreme se završilo pre 20 minuta i morate pozvati sutra od sedam ujutru - poručili su nam u "Severtransu".

VIDEO: Autobus počeo da se dimi, putnici gledali u neverici

(M. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    6. februar 2019 | 17:03

    Pa zato se ministri voze najskupljim kolima a deca u starim. Deca neka ginu, nek su nam ministri zivi i zdravi i neka nas rasprodaju strancima. Svuda haos i pljacka, nered, korupcija, lazi

  • Dada

    6. februar 2019 | 17:24

    Slikajte liniju 202 od bogoslovije do velikog sela, vise autobu zapaljeno dok pokusavaju da se uspenju uz slanacki put. Higijena slicno opisana u filmu “ko to tamo peva” sobzirom da ide na 60 Min a i to vreme cesto predju , 200 ljudi je u njemu...jednom recju strasno...

  • Real

    6. februar 2019 | 21:12

    Budimo realni devedeset posto autobusa koji se voze u Srbiji,u stranim zemljama tesko da bi prosli tehnicki.Drzava ozbiljno mora da se pozabavi tim problemom,ako vec kaze da brine o svojim gradjanima.A sto se tice buseva Sever Trans nemam losa iskustva,a mozda samo imam srece.Jer par puta sam putovao redovnom linijom Beograd -Dortmund,voznja traje oko 30 sati.Nikad nije bilo nikakvi tehnicki problema,sem sto nas je Austrijska policija 3-4 puta zaustavljala i legitimisala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA