≫ 

Mogla je da izgovori samo reč "katastrofa": Jovana se rasplakala u programu TV Prva kada je čula da je koleginica Dea povređena (VIDEO)

Na Deu Đurđević naleteo je autobus

  • 13

U teškoj nesreći koja se jutros dogodila na Dedinju teško je povređena voditeljka Pinka Dea Đurđević, a u izveštaju o ovoj nesreći na TV Prva pale su i suze.

Jovana Joksimović emotivno je reagovala kada je koleginica sa terena izvestila da je povređena njena koleginica sa "Pinka" i da joj je amputirana ruka kada je na nju naleteo autobus.

Pritnskrin: TV Pink

Nakon priloga sa lica mesta u studiju je nastao muk. Srđan je potom izustio: "Da... hvala", a potom se začuo i komentar koji je Jovana jedva izgovorila zadržavajući suze.

- Katastrofa, idemo na prilog neki... - rekla je.

Foto: Telegraf

Nakon priloga usledio je prilog o prelistavanju naslovnih strana, a Jovana je i dalje bila uznemirena.

VIDEO: Dea i Mladen na otvaranju restorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • web guru

    7. februar 2019 | 08:41

    Da katastrofa. Katastrofa je i bilo oje drugo jutro kada izvestavate o nesrecama i povredjenima i poginulima. Pokazite malo empatije i tada. I ti ljujdi su neciji rodjaci i prijatelji.

  • Taki

    7. februar 2019 | 09:51

    Da li je moguce da ljudi i u ovakvim situacijam pokazuju zluradost...Kakve veze ima politika televizije gde je zena radila i empatija Jovane..Jovana je Deu poznavala i normalno je da tako reaguje...S druge strane policija treba da utvrdi ko je odgovoran u ovoj nesreci i ne treba unapred kriviti vozaca autobusa...Sada je najvaznije da se ruka ove mile zene spase ..Dea drzi se...!!

  • Сара

    7. februar 2019 | 09:44

    Чему паметовање у оваквој ситуацији! Девојка је тв новинарка, сви је знамо, знамо како изгледа, њен глас, понашање, наравно да сви реагују на вест о познатима! Млада жена, овако ужасна несрећа, зар можете помислити било шта друго осим да преживи, да се опорави, да настави са животом.Не дај Боже никоме, познатом или непознатом!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA