≫ 

Miloš je jedini stanovnik u selu, do grada ide peške 40 km, nema komšije, niti rodbinu: "Nemam s kim da pričam, ni 'leba da jedem" (VIDEO)

 ≫ 

Televizije i mobilnih nema, nema žive ljudske reči, pa tešku tišinu i samoću razbije zvukom frule

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DARKO 100%
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • zena

    14. februar 2019 | 19:12

    A gde mu je sin, sram da ga bude! Otac mu samuje i zivi bez tranzistora, televizora i elementarnih stvari. Dajte adresu da mu posaljemo sta ko moze, posto sina kakvog ima bolje da nije ni stvarao!

  • Željko

    14. februar 2019 | 13:53

    Neka zove predsednika u goste, da mu priča bajke.

  • Blok

    14. februar 2019 | 11:53

    Sela se gase jer namerno nisu na vreme uvodjeni putevi i telefoni u sela. Uz to je isao i naopaki komunisticki zakon o istrebljivanju koza, omalovazavanje seljaka i sela i trend odlaska u gradove i fabrike. Narod se iscrpreo iz sela. Fabrike se osmisljeno pogasile i sad po gradovima imamo neprimeren broj stanovnika, manje posla, pa od tog viska stanovnika proizilazi i neprimeren broj huligana, alkoholicara, narkomana, prostitutki u svim oblicima, rijaliti igraca i rijaliti gledalaca, kompleksasa, pozera, blejaca, rejvera, itd... Smatram da ni sad nije kasno za srpska sela. Srbija je bila najjaca dok joj je selo bilo jako. Zato su strateski i unistavani srpski domacini, umesto da su se razmnozavali i isli u korak sa vremenom. Treba da se napravi plan za spas sela...Prvo da se u svim najnaseljenijim selima obezbede kvalitetni putevi ili poprave postojeci...da drzava ojaca zadruge i da cene domacih proizvoda budu jeftinije od uvoznih..a ne da nam jaca ovde uvozni lobi sa kineskim krompirom...Takodje i da se vrsi kontrola proizvoda na pijaci. Da se zna sta narod kupuje...ako neko koristi neprimereno pesticide da dobije kaznu za to...Takodje treba drzava da.gradi postepeno.puteve i u napustenim selima...i da svim ljudima da ponudu da ako ostanu tu dobiju npr 10 000€ po supruzniku za pomoc u pokretanju domacinstva. Ako je drzava mogla da placa 10 000€ po radnom mestu raznoraznim investitorima stranim kojima fabrike rade dve godine i posle pobegnuniz Srbije a radnike drze na minimalnim platama, onda valjda moze da da i srpskom seljaku isti taj novac za opermu domacinstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA