Neobično upozorenje za sve vozače u Srbiji - nema magle, nije klizavo, čuvajte se Sunca!

Nakon zimskih dana, vozači sada imaju novu muku

  • 0

Putevi su ovoga jutra suvi, vidljivost je dobra, kao i prohodnost. Ali, osim mraza koji može da se javi u jutarnjim i večernjim satima, iz AMSS stiže upozorenje da je ujutro i uveče ugao sunca neprijatan, jer stvara kosu svetlost koja zaslepljuje i otežava vožnju.

Dan je sve duži, odnosno Sunce sve ranije izlazi i zalazi, pa je ova pojava još uočljivija ako ste navikli na vožnju po mraku u to vreme.

Izgleda da se zima polako predaje, pa možemo da očekujemo još sunčanih dana u narednom peridu.

SAOBRAĆAJ UMEREN

Na auto-putevima je saobraćaj umerenog inteziteta, a na naplati putarine nema zadržavanja. Više vozila očekuje se na pravcima koji vode ka vikend naseljima, izletištima, banjama i našim jezerima.

SNEGA JOŠ IMA U PLANINAMA

Snega, uglavnom do 5 centimetara ima na putevima Ivanjica - Novi Pazar - Sjenica, Užice - Novi Pazar - Sjenica, Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, Vladičin Han - granica sa Bugarskom (Strezimirovci), Vlasinsko Jezero - granica sa Bugarskom (Ribarci), Jošanička Banja - Kopaonik... Kolovoz je uglavnom vlažan.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA