≫ 

Prava prolećna temperatura narednih 5 dana: Danas se razgolitite, očekuje nas visokih 18 stepeni

Najniža temperatura od minus 2 do 4, a najviša od 12 do 19 stepeni

  • 0

U Srbiji će ujutru ponegde biti slabog mraza, a po kotlinama južne Srbije i magle. Tokom dana se očekuje pretežno sunčano i toplije. Najniža temperatura od minus 2 do 4, a najviša od 12 do 19 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutro na širem području grada biti slabog mraza, navodi Tanjug. Tokom dana biće pretežno sunčano i toplije. Najniža temperatura od minus 1 do 3, a najviša oko 18 stepeni.

Najviše dnevna danas se očekuje u Loznici, 19 stepeni, naPaliću 18, dok se na Kopaoniku zima ne predaje - samo 4 stepena.

Temperatura do petka, Printskrin: hidmet.gov.rs

U petak pre podne biće pretežno sunčano, po podne uz postepeno naoblačenje, a uveče, tokom noći ka suboti i u subotu pre podne sa kišom, na visokim planinama sa snegom, uglavnom na zapadu i jugu. Temperatura do 18 stepeni. Najtoplije će biti u Negotinu, očekuje se 18 stepeni, a u Kragujevcu i Nišu 16. Na Paliću, u Novom Sadu, Loznici, Beogradu, Kraljevu biće 15 stepeni, prognozira RHMZ. Najhladnije na planinama, Kopaonik 4, Zlatibor takođe ispod 10 stepeni, ali malo toplije - 9 stepeni.

U subotu po podne se očekuje suvo vreme uz postepeno razvedravanje. Temperatura će dostizati 13 stepeni.

U nedelju i ponedeljak će preovlađivati sunčano. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Kako se navodi na portalu accuweather. com, u Beogradu će u četvrtak biti vedro, s temperaturom do 17 stepeni, a narednih dana nešto niža temperatura, ali suvo, uz malo oblaka.

Printskrin: accuweather.com

Najtopliji grad danas u Srbiji biće Loznica, potvrđuje i accuweather.com. Biće vedro i sunčano tokom celog dana. Narednih dana, u petak i za vikend, temperatura, kao i u Beogradu, nešto niža, mestimično oblačno, ali ipak suvo.

Printskrin: accuweather.com

VIDEO: Voze kola, nose naočare za sunce i mnogo su opasni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA