"Ljubkam te, želkammmmm te, kad ćemo se volkatiiiii"? Otkrivene sve poruke kojim je Jutka mamio svoje žrtve na seks

"A unapređenja nema bez je*anja, izgleda" - pitala je Marija Lukić Jutku. On je na to odgovorio da za neke ima, a za neke ne

  • 42

Milutin Jeličić Jutka, koji je pre dva dana podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus, poslao je 15.000 neprimerenih poruka Mariji Lukić. Teško je izabrati najlascivnije jer su sve takve. Zato vam prenosimo samo neke od njih.

- Ljubkam, želkammmmmm te, srceeeee. Kad ćemo se volkatiiii, već, veććć dve godine prođoše - napisao je Jeličić u jednoj od poruka Mariji Lukić.

Ona mu je na to napisala: "A unapređenja nema bez je*anja, izgleda", na šta je on odgovorio da za neke ima, a za neke nema. Na konstataciju da za nju nema, on odgovara: "Ima i za tebe, ali ti nećeš".

Slične poruke dobijale su i druge žrtve, ali istini za volju, mnogo manji broj. Međutim, po stilu pisanja i veoma specifičnim izrazima koje je koristio, veoma je lako zaključiti da je sve poruke slao upravo Jutka.

Lukićeva je bila strpljiva i nadala se da će biti unapređena i da će se s prelaskom na novo radno mesto udaljiti i od nasilnika. Ipak, on je imao drugačije planove.

- Znači, ako hoću seks, onda mogu da se nadam tom poslu - upitala je Lukićeva jednom prilikom, a Jeličić je odgovorio da će joj to reći kada se budu videli uživo.

Postoji čak i fejsbuk stranica "Pravda za Jutku", Foto: Facebook/Pravda za Jutku

Zanimljivo je da Jeličić veoma često koristi izraze poput "ljubkam" i "volkam" i da kako bi naglasio nešto što želi da kaže, ponavlja slova, uglavnom samoglasnike, pa poruke glase: "srceeeee mojeeee" ili "želkaaaam teeee".

- Ma, snaći ćeš se ti. Ne sumnjam ja u tebe. Lepa si, zgodna si. Ako treba seks zbog posla da niko ne zna, ako ti traži neki privatnik, što da ne i ja da sam žensko, prihvatio bih - napisao je Jutka jednom prilikom.

Marija je na to odgovorila da ni sa njim nije htela seks u državnoj firmi, zašto bi kod privatnika gde se traži rad.

- A šta ako ti traži seks, šta ćeš odlučiti? Samo da znaš, ja nisam imao ništa više ni sa jednom u opštini osim D***. To sam ti već rekao jednom i ne moraš nikom reći. Srce moje lepo, želeo sam i sa tobom to imati, ali mi je uzaludnoooo - završio je jednu od prepiski.

Kada je izbegava da odgovori, Jeličić je bio uporan. Posle neprijatne scene kada mu je uživo rekla da ne želi ništa s njim, Jutka je nastavio.

- Za seks ti odlučuješ i od tebe zavisi... eeej.... Jesi li završila s poslom.... Jesi li još u stranci ili.... Treba mi nešto službeno da te pitam, ali jbg nećeš da odgovaraš višeeee... cmok... - nije odustajao Jeličić.

Marija Lukić je o svemu progovorila u emisiji "Život priča"/ Printskrin: TV prva, Život priča

Kada više nije mogla da izdrži, Marija Lukić mu je napisala: "Izrekla sam danas rečenice kao neka prostakuša, a to nisam. Neću više da smaram, rekla sam, pošto za napredovanje nemam kvalifikacije, razumeli smo se. Možeš da oslobodiš i moje mesto od Nove godine", napisala je ona.

Jeličić je neretko pokušavao da odobrovolji Lukićevu da bude intimna s njim.

- Opušteno, srce, i lepo sa mnom budi i bićeš skroz zadovoljnaaa, ljubaviiii. Srceeee mojeeee - napisao je on, a usledio je odgovor:

- Ja sam se stvarno trudila, ali plašim se da ne umem s tobom, da ne očekuješ nešto što ne mogu - dodaje ona.

- Ma, sve ti možeš srce ako hoćeš. A neću te terati nikad ono što ne možeš - odgovorio je.

Na njeno pitanje "Šta ako ne može seks", rekao je: "Samo što možeš i umeš, srce moje. Ma možeš i umeš, to je najlakšeee, srce. Ima težih stvari pa se savladaju", napisao je na kraju.

Marija Lukić/ Foto: Privatna arhiva

Poruka koja je možda i ključni dokaz da je Marija trpela i fizičko nasilje uživo, a ne samo preko poruka glasila je:

- Izvini što sam te malo ljubio danas nasilno mimo tvoje volje i želje. Neću više, glupo je što ovo radim jednostrano - napisao je nasilnik, a Marija je odgovorila da je dogovor da imaju normalan odnos i da tako lepo funkcionišu i da nema potrebe to da kvare.

- Ma OK, tebi je lepo, a meni ne baš. Al‘ ću se i ja potruditi da meni bude baš lepo - rekao je Jutka.

U jednoj od poruka poručuje Mariji da nije primio njenu sestru na određeno radno mesto i da bi to učinio da je imao seks s Marijom.

- Zato sam te poljubio u opštini bez pitanja, jesam ti se izvinio. A to je i jedan razlog više što sam te primio da radiš u stranku i skupštinske poslove u opštini, srce moje lepoooo - zaključio je Jeličić.

U toku je sudski proces protiv Jeličića za seksualno uznemiravanje. Sledeće ročište zakazano je za 10. april i tada će se među svedocima pojaviti sve žene koje su ga prijavile, a u čijim slučajevima optužnice nisu podignute. U narednim mesecima očekuje se i da sud u Brusu presudi nasilniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    4. mart 2019 | 11:45

    Mnogi komentari pokazuju koje smo mi napre(dno) dna.

  • Ivan

    4. mart 2019 | 11:03

    Sto ga neko nije izlupao od batina, on ce da ucenjuje za radno mesto!.. Sta misli ako je na funkciji da nije nedodirljiv!...

  • Ženski fazoni

    4. mart 2019 | 11:33

    Navukla budalu na tanak led pa ga sada ucenjuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA