≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Cenovnici elitne prostitucije na Balkanu: Srpkinje među jeftinijim, ali zarade za kratko vreme čak i za stan!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpkinje po cenama "usluge" drže prosek u regionu

  • 21

Elitna prostitucija u regionu cveta! Novac koji se u ovom ilegalnom, a sve rasprostranjenijem poslu obrće - ogroman je! Sve je više devojaka, i to onih visoko obrazovanih, koje se kratkoročno bave elitnom prostitucijom, dok ne zarade za automobil, stan ili ne otplate studije.

Sudeći po cenovnicima, najskuplje su Hrvatice, a najjeftinije Bosanke, dok Srpkinje po cenama "usluge" drže prosek u regionu. Tako sat vremena klasičnog seksa sa elitnom prostitutkom u Srbiji košta između 250 i 500 evra, zavisno od toga da li je to "samo" lepotica sa diplomom ili neka poznata ličnost sa estrade.

ISTA USLUGA U HRVATSKOJ TRI PUTA SKUPLJA NEGO U BIH 

Ista usluga u BiH košta 150 evra, dok u Hrvatskoj cena uglavnom ide iznad 500.

- Ipak vam je tamo veći standard - kaže nam jedna od devojaka koja je prostitucijom zaradila sebi stan na Vračaru.

- Imala sam opciju da ceo život živim kao podstanar ili otplaćujem neki kredit. Neću da radim za bedne pare, i živim kao podstanar. Bavila sam se prostitucijom dve godine. Naravno, nikada to nisam radila iz ljubavi, već samo zbog para. Zacrtala sam sebi cilj da ću to raditi dok ne skupim dovoljno novca da sebi kupim stan i tako sam uradila - navela je ona.

Kako kaže, postoji zabluda da elitnom prostitucijom mogu da se bave samo devojke koje imaju silikone i koje su prošle brojne estetske zahvate. 

Sat klasičnog seksa u BiH je najjfetiniji i košta 150 evra, Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

-  Potrebno je da lepo izgledate, naravno, i da ste negovani, ali to ne podrazumeva silikone - dodaje ona.


MAKROIMA IDE I DO 50 ODSTO 

Ono što elitne prostitutke razlikuje od običnih je to što moraju imati obezbeđen luksuzan smeštaj, a klijenti moraju da budu provereni od strane "organizatora". Plaćanje je obavezno unapred. Makroi uzimaju od 30 do 50 odsto, što je mnogo, ali je zato diskrecija zagarantovana.

Priča se da je naplaćenija elitna prostitutka u Srbiji zaradila 8.000 evra za noć, ali tako visoka suma nije se skoro ponovila.

Evo kako izgleda cenovnik u Srbiji, a kako u Hrvatskoj i BiH. Napominjemo da je reč o najskupljoj elitnoj prostituciji, a ne o uslugama sa ulice. 

SRBIJA

250-500 evra sat klasičnog seksa

80-100 evra doplata za dodatni sat

350 evra oralni seks

800-1.000 evra analni seks

200-300 evra masaža

BIH

150 evra sat klasičnog seksa

70 evra doplata za dodatni sat

350 evra oralni seks

800 evra analni seks

200 evra masaža

HRVATSKA

350-600 evra sat klasičnog seksa

80-150 evra doplata za dodatni sat

350-450 evra oralni seks

1.000-1.500 evra analni seks

350-500 evra masaža

VIDEO: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(M.L./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klara

    15. mart 2019 | 22:55

    Užas. Živim u iznajmljenom stanu s mužem i detetom. Plata mi je prosečna. Ostavljamo od svake plate sa strane za učešće za stan. Auto nemam, vozim se gradskim prevozom. Ali, ja sam srećna, imam divnu porodicu, dostojanstvo i samopoštovanje i ni na sekund se ne bih menjala sa dotičnima. Devojke, ne dajte da vam takve budu uzor. Držite do sebe.

  • Vlada

    15. mart 2019 | 23:08

    Gomila mladih devojaka se bavi "poslovnom pratnjom" Za par meseci uvale guzice u dobre automobile, putuje, oblači se kvalitetno. Samo što ne razmišljaju da je mladost kratka i ne znaju da uživaju u njoj, već dozvoljavaju da ih izrabljuju matorci. Dno dna su daaašnje devojke.

  • Nikolas

    15. mart 2019 | 22:44

    DAJ BRE KAD HOCEMO SVI U EU ONDA MORAMO LEGALIZOVATI PROSTITUCIJU I DUVKU KAO ONI ZAR NE!!! U NEMACKOJ JE VEC ODAVNO PROSTITUCIJA POSAO KAO SVAKI DRUGI POSAO A ONI SU MOTOR EU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA