≫ 

Učiteljica Vesna koja je prozivala decu jer nisu otišla na rekreativnu, vraćena na posao: Skandalozan komentar na Fejsbuku će je prilično koštati

Doneta je odluka o novčanoj kazni, šest meseci će joj odbijati 25 odsto od zarade

  • 16

Vesna Stevanović, učiteljica OŠ "Karađorđe" iz Topole koja je tokom boravka na rekreativnoj nastavi deci poručila "Nek crknu mamine maze", vraćena je na posao.

Podsetimo, Stevanovićeva je tokom boravka na rekreativnoj nastavi u Vrnjačkoj Banji na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju sa decom, ali uz jezivu poruku: "Nek crknu mamine maze koje bez razloga nisu sa nama", upućenu mališanima koji nisu otišli s njima na put.

Nakon dolaska sa rekreativne nastave, Stevanovićeva, koja je jezivom porukom zgrozila javnost i obrukala prosvetu, potpisala je rešenje o suspenziji do okončanja disciplinskog postupka. Kako saznajemo, postupak je okončan, a Stevanovićeva je kažnjena po džepu.

- Ona se nakon okončanja disciplinskog postupka vratila na posao. Doneta je odluka o novčanoj kazni, šest meseci će joj odbijati 25 odsto od zarade - rečeno je za Kurir u OŠ "Karađorđe".

Direktor škole Ivica Milivojević nije odgovarao na pozive i poruke.

VIDEO - Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    20. mart 2019 | 07:59

    Ne bih ni za koje pare vodio decu na ekskurziju, ako uzmemo u obzir nivo odgovornosti. Kakve nevaspitane dece ima, neka hvala, neka ih vode mama i tata.

  • Lepi

    20. mart 2019 | 07:43

    Zaradila je na rekreativnoj onoliko koliko su joj odbili.Zna se da visina zarade ide "po glavi,komadu"i njena rekcija je cisto financiske prirode.Sa pedagogijom nema veze.

  • Keva

    20. mart 2019 | 07:15

    Pa to je plata i po za 6 meseci. Zaista mnogo, bez obzira na komentare onih koji je osuđuju. Ja sam sigurna da tu nije bilo zle namere i sve preko 10% tri meseca je previše. Direktore ne lomite dobre radnike. Dobar radnik se neguje isto kao biljka. Nemojte sutra da vas grize savest. Od mene kao roditelja toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA