Iskoristite sajamski popust i osigurajte svoje vozilo po 30 odsto nižoj ceni

Ako ste planirali da posetite 54. međunarodni salon automobila, ne zaboravite da svratite do štanda AMS Osiguranja i ostvarite brojne pogodnosti koje vam nudimo. Mi vodimo računa o našim osiguranicima i zato smo vam ove godine omogućili da po veoma pristupačnoj ceni zaštitite svoje vozilo od mnogobrojniih rizika. Iskoristite sajamsku akciju u periodu od 22. do 31. marta i sa 30 odsto popusta zaključite polisu Kasko osiguranja

  • 1

Ako niste spremni da troškove eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu snosite sami, pravo je vreme da zakucate na vrata AMS Osiguranja. Bilo da je šteta na vozilu nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom i to u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS Super članske i platne kartice stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nezgode.

Posetite nas u hali 1 Beogradskog sajma u periodu dok traje akcija i obnovnite svoje članstvo u AMSS ili po prvi put postanite naš član po 30 odsto nižoj ceni.

Za sve ljubitelje automobila ovo je prava prilika da uživaju na sajmu, ostvare brojne pogodnosti i istovremeno uštede novac. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фића

    22. mart 2019 | 17:37

    Купићу аутомобиле са сајма, кад постанем Рокфелер.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA