Ovo ni Spilberg ne bi izrežirao: Muškarac se isekao u kafani u Kuršumliji, brat ga vozio do bolnice, pa se zakucali u ogradu i zapalili auto

Na kraju je Hitna pomoć došla do njih, iako su oni krenuli ka njoj

  • 3

Braća N.R. i D.R. iz Kuršumlije lakše su povređeni u saobraćajnoj nezgodi u centru Kuršumlije, nedaleko od autobuske stanice, kada je automobil u kojem su bili udario u garažu i zapalio se. Nesreća se dogodila kada su krenuli do Hitne pomoći Doma zdravlja Kuršumlija kako bi prevezli D.P, koji je povređen u jednom lokalu u Kuršumliji.

Pošto je D.P. imao ozbiljne posekotine, za koje nije poznato kako su nastale, ali se nezvanično govori da se posekao u kafani, sva trojica su sela u auto i krenula ka Hitnoj službi. Nedaleko od Doma zdravlja udarili su u ogradu. Automobil u kojem su bili se zapalio. Uspeli su da izađu, te im je na licu mesta ukazana pomoć.

Zbog ozbljnosti povreda D.P, kojem je presečena tetiva na ruci, prebačen je na dalje lečenje u niški Klinički centar, a N.R. i D.R. su nakon dijagnostike povreda u prokupačkoj bolnici pušten na kućno lečenje.

VIDEO: Svedočenje sa mesta nesreće na Zvezdari

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA