≫ 

Požar u firmi "Frikom": Izgorelo 6 kamiona, još dva oštećena, zapalili se dok su se hladnjače punile strujom

Vatra se brzo proširila i na ostale kamione, čemu je pogodovao i jak vetar koji je sinoć duvao u Nišu

  • 2

Šest kamiona, vlasništvo firme „Frikom“ je potpuno izgorelo, dok su dva oštećena u požaru koji je noćas oko 23.45 sati izbio na parkingu ove firme na Mramorskom Brdu kod Niša, a koji je prema prvim informacijama izazvan kvarom na električnim instalacijama.

Kako saznajemo, nema sumnje da se radi o slučajnom požaru jer je svedok događaja bio radnik obezbeđenja ove firme.

- Vatra je izbila na jednom kamionu koji je bio parkiran pored zida firme, a koji je bio priključen na punjenje strujom, jer se radi o hladnjačama koje prevoze smrznutu robu. S obzirom na to da su ostala vozila stajala na rastojanju od pola metra jedno od drugog, vatra se brzo proširila i na njih, čemu je pogodovao i jak vetar koji je sinoć duvao u Nišu. Čuvar je odmah pozvao vatrogasce koji su se sa požarom borili skoro tri sata pre nego što su ga lokalizovali – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

U niškoj policiji je saopšteno da je o ovom događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, da sledi uviđaj na mestu požara ali da nema nikakvih sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da se radi o namernoj paljevini.

- Jutros oko pet sati izbio je požar na vozilu „opel korsa“ parkiranom u Jeronimovoj ulici, ali i u ovom slučaju utvrđeno je da su vatru izazvale električne instalacije.

VIDEO: Vatra guta automobil na Voždovcu

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brzi

    15. maj 2019 | 09:08

    Ovo se istoj firmi desilo i u Podgorici prije nekolike godine.. Baš interesantno 🤔

  • Zemun

    15. maj 2019 | 09:23

    Sad će da poskupe sladoledi, mora nekako da se nadoknadi šteta 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA