≫ 

Kabadahija iz petog razreda iz Golupca tuče koga stigne: Škola nemoćna da bilo šta učini

 ≫ 

Problematično ponašanje traje duže vreme

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Милорад

    20. maj 2019 | 22:24

    Вероватно је ретардиран, и није му место међу нормалном децом.

  • Vule

    20. maj 2019 | 21:47

    Kad sam bio 4 razred, pravio sam isto sto i ovaj decak, s tim sto sam ja u tom uzrastu lomio rebra..tukao sve sto mi se nalazilo na putu, do tada sam dobio dva puta batine od oca u zivotu, bezbroj puta od majke, ali za neke druge stvari, oni nisu znali sta ja radim u skoli..a onda su saznali, saznali su tako sto sam izbacen i sto nisu hteli da me prime ni u jednu skolu..od majke opet batine, kao i pre nista posebno, a onda je otac stigao, naravno obavesten o svemu,.. Tada sam dobio batine treci i poslednji put u zivoru..kada bi rekao kolike mozda bi i neka sluzba reagovala tako da o tome necu pisati. U glavnom bio sam opasan kreten i Bogu dragom mogu da zahvalim sto je otac postupio tako kako je postupio i naucio me pameti. Nakon toga je sve dalje skolovanje bilo kako treba, a danas imam i dvoje dece, medjutim danas se deca drugacije odgajaju, imaju svega , a za batine ne znaju , bar ne za one nekadasnje,.. mnogi psiholozi i strucnjaci su ustanovili kako batine lose uticu i kako roditelji u 60tim, 70tim i 80tim godinama nisu pojma imali kako se vaspitavaju deca, kako treba razgovarati i samo razgovarati..zato su danasnji klinci generalno opasne siledzije i barabe...Ja bi se pre zakacio sa nekim od 40godina nego sa klincem od 18 ili 20 jer oni ne prezaju ni od cega, pa ni oruzja.

  • Brana

    20. maj 2019 | 21:47

    Kriminalni zakoni i totalno nezanimanje nastavnika da nesto promene doveli su do toga da zbog pojedine dece sa smetnjama u razvoju i ponasanju moraju da ispastaju dobra i normalna deca!U skoli moje dece su sistematski rasporedjena problematucna deca tako da svako odeljenje ima minimum po jedno ili vise jer ce tako da se ta deca navodno socijalizuju,deca ce da ih prevaspitaju i oni ce kao u najlepsoj bajci promeniti u dobre ljude!?Tolika glupost je svojstvena samo Srbima!Evo ovaj nastavnik ili direktor u poslednjoj recenici flegmaticno kaze,mi smo tu nemocni...???I sta onda?Neka te sutra izudara palicom a ti cuti nemocan....Zna se gde treba smestiti takvu decu i kako sa njima treba raditi,sigurno ne tako sto cete kvariti vecinu manjinom koja nije normalna ali to su izgleda evropske vrednosti,svi smo isti,nema razlocitosti,bolestinu treba prihvatiti...to je ponor covecanstva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA