• 29

Tijana je tražila davno izgubljenu osobu u emisiji "Sve za ljubav", a onda se jedan Grk pojavio na njenim vratima i promenio joj sudbinu (FOTO)

Nije mi se najavio, nije mi ništa nagovestio, samo se pojavio na vratima i rekao na srpskom jeziku "srećan rođendan"

  • 29

Kada bi nekome počela da priča sve o svom životu, Tijana Vitković bi već sa 27 godina imala dovoljno materijala za knjigu. Iako bi ta knjiga možda počela pomalo tužno, srećan kraj bi otkravio i najtvrđa srca.

Sve počinje 2010. godine, kada se prijavila za emisiju "Sve za ljubav" kako bi pronašla nekoga bez koga je ostala dok je još bila beba. Neko bi rekao da je emisija bila neuspešna, jer Tijana nije uspela da stupi u kontakt sa tom osobom, ali gledajući iz ove perspektive, ovaj njen potez bio je više nego uspešan. Njeno pojavljivanje u toj emisiji bilo je sudbonosno.

- Posle neuspešnog puta sa ekipom emisije, otišla sam da im ispričam šta se dešavalo u međuvremenu i kako bih napravila iznenađenje za mamu koja je sama podigla mene i sestre. Emisija mi je tada poklonila putovanje za Grčku i povela sam mamu na odmor u Pefkohori - priča Tijana za Telegraf.

Tijana Vitković

tijana je na čudan način našla ljubav, Foto: Tijana Vitković

I upravo tu počinje njena ljubavna priča.

- Stalno smo išli na plažu blizu jednog bara. U jednom trenutku ušla sam da pokušam da osvojim lutkicu Sunđer Boba i tada sam ugledala vlasnika Janija. Počeli smo da pričamo i kad god bih prošla pored, on me je zvao na kafu. Tako je krenulo - priča Tijana.

Pred kraj letovanja pozvala ga je da u novembru dođe na njen rođendan u Kragujevac.

- Nije mi se najavio, nije mi ništa nagovestio, samo se pojavio na vratima i rekao na srpskom jeziku "srećan rođendan". Ovde ima nekoliko prijatelja i raspitao se kako se čestita na našem jeziku. Dolazio je često na po desetak dana, uvek bi me iznenadio, nikad nisam znala da dolazi - seća se ona sa osmehom na licu.

Tijana Vitković

Fejsbuk status, Printskrin: Facebook/Live from Greece

Iako su mnogi sumnjali da će njihova veza da uspe, uspela je. Nije dan prolazio da se nisu čuli, a nekoliko godina kasnije Tijana je rešila da je vreme da se preseli u Grčku. Život u Grčkoj, pored obale mora, je predivan, ali joj ipak ponekad nedostaje ono što je njeno. I Janiju se sviđa Srbija, fali joj samo - more.

- Došla sam u Pefkohori, a sada čekamo i prvu bebu. Trenutno sam peti mesec. Ako dete bude devojčica, zvaće se Marija po Janijevoj mami, to je ovde tradicija. Ako bude dečak onda će biti Jorgos. Volim da kažem da je ovo moja sudbina. Nisam te 2010. godine uspela da nađem onoga koga sam tražila, ali mi je Bog zauzvrat podario moju sudbinu. Upoznala sam Janija, čoveka koji će čitav život biti uz mene - kaže ona.

Za početak su se venčali u opštini, a sledeće godine očekuje ih velika svadba i krštenje bebe - kruna njihove višegodišnje ljubavi i sreće.

VIDEO: Jedna agencija ima zadatak da miri plemena iz amazonskih prašuma

(G. Avalić)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    A da ti se javio neki Mile iz Badovinaca dal bi "pošla za njega"?Ja tačno znam epilog drame.Razvod i borba za starateljstvo!

  • Ikea Mikic

    Znaju se od 2010, a tek 2019 čekaju prvo dete bez venčanja? Šta su čekali 10 godina a navodno velika ljubav?! Meni ovo liči na vezu sa prekidima i da je ona uspela posle mnogo truda da ga upeca na bebu

  • Kapljica vode

    Ljubav ipak pobeđuje sve! Svi smo različiti,i svako ne misli isto! Toliko mržnje i zavisti samo kod nas ima, da nije čudo što nam je ovako kako nam je! Budite otvorenog srca i ugasite tu mržnju u vama!!! Videćete da je ipak život lep!!! P.S. Ljubav pobeđuje!!!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima