≫ 

Milan (27) je znao da će umreti, a svojom poslednjom željom naterao je celu Srbiju da zaplače od ponosa

Milan je izgubio bitku sa životom, ali je ostavio zaveštanje da oko 9.000 evra bude donirano nekome ko boluje od teške bolesti

  • 23
Milan Milošević Foto: Jugmedia/Privatna arhiva

Mali Sergej iz Vranja koji se bori sa tumorom na mozgu i srcu, kao i jednogodišnja Maja Cvetković iz Kmetovca kod Gnjilana, koja ima godinu dana i boluje od spinalne atrofije mišića, dobili su šansu da se leče zahvaljujući zaveštanju Leskovčanina Milana Miloševića koji je pre desetak dana umro od posledica tumora, a čija je bolest ujedinila sve humane ljude koji su prikupljali novac za njegovo lečenje.

Milan Milošević Milan Milošević, Foto: Privatna arhiva

Milan je izgubio bitku sa životom, ali je ostavio zaveštanje da oko 9.000 evra, koliko je ostalo u prikupljenoj akciji, bude donirano nekome ko boluje od teške bolesti, a kome je pomoć potrebna radi lečenje u inostranstvu, piše Jugmedia.

Bojan Stanimirović, poznati Boki Amadeus, a na društvenim mrežama kao Boki Tatko, po poslednjoj želji Milana Miloševića odneo je porodicama ovih mališana novac koji je ostao od njegovog lečenja.

- Dali smo pare što nam pokojni Milan ostavio u amanet da sve pare što ostanu, prosledim drugoj deci.Sergej inace ne priča - prokomentarisao je kratko ispod postavljenog video klipa na YouTubeu ovaj muzičar.

Maloj Maji je donirano 5, a Sergeju 4 hiljade evra.

VIDEO: Ovako je izgledao trenutak u kome je muzičar Amadeus benda dao 4.000 evra Milanu koji se tada borio za život

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Damica

    4. jun 2019 | 21:26

    Milane,neka te andjeli čuvaju!!!

  • Covece....

    4. jun 2019 | 22:01

    Ovo je nazalost ucestalo da bolest odnose mlade zivote i sto je jos gore decu koja tako reci ni ne znaju sta je zivot...ja licno sam izgubio blisku osobu 2011te god i kad covek vidi i dozivi te muke,prosto ne zna kako da se nosi sa time...a tebi junace neka je laka crna zemlja i spokoj tamo gde se sada nalazis...SLAVA MU 😢😢😢

  • Saša

    4. jun 2019 | 22:25

    Milan je sada tamo gde je moja sestra već deset godina, na nebu sa anđelima. Seko, čuvaj Milana kao svoje čedo koje ti dragi Bog nije dao za života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA