Leto ipak nije otkazano, pogledajte temperature za naredna dva dana

Lepo vreme će se nastaviti i narednih dana

  • 6

Lepo vreme će se nastaviti i narednih dana. Drugog dana vikenda u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo uz retku pojavu poslepodnevnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20 stepeni, a najviša od 28 do 31 stepen.

I u ponedeljak slično vreme, pretežno sunčano i toplo uz retku pojavu poslepodnevnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom na istoku i u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20 stepeni, a najviša od 28 do 31 stepen.

prognoza za naredna dva dana Temperature za naredna dva dana, Printskrin:hidmet.gov.rs

Kako se vidi iz prognoziranih temperatura, koga je već "smorila" vrućina, spas može da potraži i na planinama. Na Zlatiboru prijatnih 25 stepeni, na Kopaoniku već nešto niža temperatura, 17-18 stepeni. U nedelju će biti uslova za grmljavinu u Negotinskoj krajini i na već pomenutim planinama, a u ponedeljak i u Prištini.

U nedelju su mogući pljuskovi na severu Srbije, na Paliću, a kiša bi mogla da pljušti i u Nišu. U Prištini pretežno sunčano i poneki oblak na nebu.

U ponedeljak i u ostalim gradovima Srbije, Loznici, Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura u ponedeljak u Novom Sadu i na Paliću, 32 stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA