• 22

Skidaćemo sve sa sebe: Čeka nas vreo i sparan dan, ali ni oluje nas neće štedeti

Minimalna temperatura od 15 do 21, a maksimalna dnevna od 29 do 33 stepena

  • 22

U Srbiji sunčano, veoma toplo i veoma sparno.

Poslepodne u južnim i jugozapadnim predelima Srbije i u delovima Banata očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom i obilnim pljuskovima.

Vetar slab i biće u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 15 do 21, a maksimalna dnevna od 29 do 33 stepena.

prognoza

Printskrin: RHMZ

U Beogradu sunčano, veoma toplo i veoma sparno. Posle podne očekuje se razvoj oblačnosti, a pred kraj dana samo u pojedinim delovima grada očekuje se veom a mala šansa za lokalni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i biće u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 31 stepen.

U Srbiji u subotu sunčano i veoma toplo. Poslepodne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, naročito u severnim i severozapadnim predelima Srbije. Biće uslova i za grmljavinske nepogode.

I NAREDNE NEDELJE OČEKUJU SE OLUJE

U nedelju i početkom sledeće sedmice biće promenljivo oblačno i veoma sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima, pri čemu bi u veoma kratkom vremenskom intervalu moglo da padne preko 30 milimetara kiše po kvadratnom metru.

prognoza

Printskrin: RHMZ

Maksimalna temperatura u subotu od 29 do 33 stepena, a u nedelju od 25 stepeni na sevrozapadu do 34 na jugoistoku Srbije. Početkom sledeće sedmice biće svežije.

prognoza

Printskrin: RHMZ

U Beogradu u subotu sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode.

prognoza

Printskrin: RHMZ

U nedelju i početkom sledeće sedmice biće promenljivo oblačno i veoma sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima, pri čemu bi u veoma kratkom vremenskom intervalu moglo da padne preko 30 milimetara kiše po kvadratnom metru. Maksimalna temperatura u subotu do 31, u nedelju do 29.

VIDEO: Kiša je prestala da pada, a automobili i autobusi plivaju

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Kiza

    Rastko brate ukljuci fon na punjac, isprazni bateriju za komentare

  • Bez kisobrana

    Skidanje dozvoljeno samo starijim od 18g i mladjim od 30g. Stariji glavu u frizider.

  • Nije nego

    Biće mozda sunca a mozda ce I kiša. Ako krene na zimu možda odmah otopli. Ponegde magla ako je bude, a ako je ne bude onda nije ni trebalo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima