≫ 

Čak ni posle serije smrti dece u Srbiji, svaki drugi adolescent ne zna za štetne posledice droge

 ≫ 

Komisija za borbu protiv narkomanije je formirana pre godinu dana zbog serije nemilih događaja gde su deca koristeći psihoaktivne supstance izgubila život

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    26. jul 2019 | 13:54

    I sam sam narkoman (20 godina) i mogu reci da sam i ja i ljudi, sa kojima sam poceo da istrazujem i iskusavam nove stvari, bili savrseno svesni koje posledice moze da ima, sta sve ostecuje i koliko utice na promenu psihe i odnose u porodici. Jednostavno nije nas bilo briga jer smo bili 7. 8. razred. Sto mi je majka cesto ponavljala: "Pitace te starost gde ti je mladost bila". Toliko smo bili informisani da smo znali da nikada ne uzimamo heroin. Znaci pocevsi sa cigarama i alkoholom pre 7. razreda otvorio sam sebi vrata da u 7. probam gandzu, tada smo svi kao balavci bili u fazonu "samo priroda bajo moj, nista hemija". Malo morgen. U 8. vec probao amfetamin, samo da bi usledilo i konzumiranje ekstazija pocetkom srednje i prvih tehno izlazaka. Nakon toga popularne slicice iliti esid. Naravno kokain, ali svega 3, 4 puta jer kosta ko sv Petra kajgana. Najjaca mi je MDMA (ista supstanca koja se nalazi u ekstaziju samo u cistijem "kristalnom" obliku). I dan danas volim da se "uradim" necim, i tvrdim da najgore posledice i po psihu i po porodicu pravi upravo jedina legalna droga koja se u tecnom obliku prodaje u SVAKOJ prodavnici. Ako sam ista naucio iz am. prohibicije to je da kad nesto postane ilegalno desi se samo da se prodaje skuplje, roba neproverenog kvaliteta. Ljudi su i dalje pili iako je alkohol bio zabranjen. Kod nas je isto sa psihoaktivnih i psihodelicnim supstancama. Inace "fasovo" sam epilepsiju i ulcer kao i F dijagnozu jer sam politoksikoman i smatram da je to sasvim prihvatljiva cena za moja uzivanja.

  • Josh

    24. jul 2019 | 16:30

    Samo kvalitetno belo i bez brige 😆

  • Bgd89

    24. jul 2019 | 16:13

    Kako mislite da će deca ozbiljno da shvate roditelje koji purnjaju pred njima od malena, guše ih u duvanskom dimu i od malih nogu ohrabruju da piju alkohol? I takvi će da pričaju o štetnom uticaju bilo koje supstance...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA