≫ 

Pronađena devojčica iz Niša: Policija je locirala u centru grada, evo gde je bila sve vreme

Anđela je pronađena nepovređena

  • 30
Nestala devojcica Andjela Foto: Facebook

Maloletna Anđela, koja je juče nestala u centru Niša, pronađena je!

Policija je devojčicu pronašla u centru grada i, kako saznajemo, ona je bila kod drugova.

Ranije danas, na Fejsbuku je ujak nestale devojčice zamolio za pomoć sve koji imaju neke informacije.

- Nestala mi je sestričina, svi koji prepoznaju javite, molim vas, delite ljudi, viđena juče u centru, ima crne helankice na rupicama - napisao je on.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nels

    29. jul 2019 | 23:03

    E sad bi ti se slatko nalupala! Dve slepacke da sledeci put zapamtis kad ides negde da kazes gde ides, s kim ides, kad se vracas, pa lepo uzmes telefon u ruke i one dugmice lepo zlato moje pretiskas broj po broj pa se javis roditeljima gde si, da si dobro da ne brinu! Ljudima si za deceniju skratila zivot! Hvala Bogu ziva si i zdrava sto je najbitnije, ali ovo vise ne smes da priredis nikome! Ako imas problem zini, otvori usta, kazi, gukni...roditelji su tu da saslusaju i pomognu. Nadam se samo da nisi zlostavljana pa si bobegla ! I opominjem roditelje dete je otislo juce popodne a nije vam se javilo... MORA ali MORA da znate gde je u bilo kom trenutku! Da vam se ova briga i strah vise ne ponovi nikad!

  • JA

    29. jul 2019 | 22:46

    Bila kod drugova. Zasto se nije javila da ide i kod koga ide? Roditelji moraju da znaju drustvo svoje dece. Znam da im to oduzema slobodnog vremena,ali ako hoce da pravilno usmerite svoje dete,zahteva mnogo odricanja dok ne postane formirana licnost i stekne samopouzdanje a za to ste potrebni VI kao roditelj da joj ulijete.

  • Eee

    29. jul 2019 | 22:57

    Momci u Srbiji,postaju sve vise profil momaka koje nude rijaliti programi...vulgarni,egocentricni,u dotjerivanju postaju feminizirani...ma dno u svakom smislu...ALI put kojim ide ZENSKI svijet u Srbiji je (nemam rijeci,bio bi prost)...najvise zalim sto su izgubile Dostojanstvo(cast izuzecima,a malo ih je)...Nesto pod hitno treba da se preduzme... ...za spas Srbije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA