Dok su nam živi roditelji, nema boljih zaštitnika od njih: Potresna i poučna poruka Bogoljuba Karića

"Kad sanjaš majku koje više nema, to je velika čežnja i ljubav"

  • 16
Bogoljub Karić Foto: Printskrin/Facebook

Sanjao sam moju dobru majku dva puta i kažem deci: "Deco, ja letim za Beograd da zagrlim i poljubim vašu dobru baku, a moju majku Danicu". Deca mi kažu, pa tata juče si došao s puta...

Ovako počinje potresan status Bogoljuba Karića koji nas podseća da u životu nećemo imati većih zaštitnika od naših roditelja i da, sve dok su pored nas, ne smemo da zaboravimo da ih zagrlimo i stavimo im do znanja koliko su nam važni.

- Ja kažem deci kad sanjaš majku, pođi joj u susret što pre. Kad sanjaš majku, to je velika čežnja i ljubav, a majkina radost je bila neizmerna. Grlili smo se, pričali, ljubili. Vi mladi ne bi trebalo nikad da zaboravite da je ljubav prema roditeljima nešto nemerljivo - piše Bogoljub Karić.

Moramo da zapamtimo, navodi dalje on, da koliko god godina da imamo, mi smo njihova deca.

- Ako nisu blizu, pozovite ih makar telefonom, dve lepe reči, njima će značiti mnogo. Dok su nam živi roditelji nema boljeg zaštitnika od njih, kad ih zagrlimo i poljubimo to je za njih najbolji lek. Ljubim vas i vaše roditelje, a vi mladi poslušajte vašeg Bogoljuba jer kad vas zagrli ruka 100 godina stare majke to je nešto najlepše! Sva lepota i energije se prenosi na nas preko te ruke i tog dodira - zaključuje on na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dd

    2. avgust 2019 | 22:47

    Ne bih da zvučim pakosno, ali ako je ljubav prema roditelju nemerljiva, zašto majka od 100 godina ne živi sa njima, već je u manastiru? Moja prababa od 100 godina je do poslednjeg dana bila sa svojom decom, unucima, praunucima i čukununucima!

  • Ujka Zitko PFK

    2. avgust 2019 | 22:38

    Zbog takvih kao sto si ti,narod u srbiji sanja vizu i bezanje u nemacku.

  • ana

    2. avgust 2019 | 23:16

    roditelji su temelj na kom stoji svaka ličnost Oni su neka vrsta stita kao andjeli čuvari čak i onda kada ne mogu da nas zastite. Mogu da zamislim nevoju onih koje roditelji napuste iz obesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA