≫ 

Marija je trebalo da se izjasni pred matičarkom, a onda joj je mladoženja Zoran tutnuo 100 evra

Bilo je to nesvakidašnje venčanje

  • 8
Svadba, pare, mlada Foto: Printskrin/Twitter

Jedan Nišlija nasmejao je celu Srbiju snimkom sopstvene svadbe na kojem "podmićuje" mladu. Zoran Pešić iz Niša i njegova supruga Marija postali su pravi hit na društvenim mrežama nakon što su pred matičarkom i gostima izveli neobičan performans.

Naime, kada je na Mariju došao red da se izjasni pred matičarkom, Zoran joj je krišom, iza leđa, gurnuo novčanicu od 100 evra. I Marija je tek onda izgovorila sudbonosno da.

Ovaj gest je nasmejao goste, ali i sve one koji prate Zorana na Tviteru gde je video i podelio uz reči „Uvek u džepu imajte 100 evra za ne daj bože..“

"Ovo je nešto najjače", "Nadam se da je uzela još do završetka venčanja" - samo su neki od komentara, na šta je Zoran odgovorio. "To je što je. Čak je i to potrošila."

"Dobra ideja, nek je vama srećno i veselo kao na samom startu a dobre ideje samo nek se nižu", poručila je još jedna oduševljena pripadnica lepšeg pola.

"Svaka čast, slatko ste me nasmejali", napisao je jedan od pratilaca.

Zoran ne krije koliko voli svoju Mariju pa mu, u nizu zvanja, stoji i to najvažnije: Advokat, kao basketaš, grobar, volim jednu Mariju.

VIDEO: Mladoženjin otac na venčanje pao s neba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    7. avgust 2019 | 16:42

    Glupa fora

  • Pripravnik

    7. avgust 2019 | 18:14

    Mozda ima dobru dusu covek ovako ali je balvan

  • Miki

    7. avgust 2019 | 17:52

    Ti voliš Mariju ona voli evre i svima dobro prvih godinu dana. Posle bude bzvz, njena ljubav će i dalje da traje al ti ćeš malo da se ohladiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA