• 22

Ko pronađe trovače životinja u Pančevu, dobija nagradu od čak 300.000 dinara

U pančevačkom naselju Kotež nepoznata lica nedeljama truju pse i mačke, te je bilo kakva informacija dobrodošla

  • 22

Otrov namenjen psima pronađen je u sredu na zelenoj površini kod pet šopa u naselju Kotež 2 u Pančevu, potvrdio je za portal 013 info Željko Stojčić, jedan od organizatora protestnog skupa aktivista održanog u nedelju ispred zgrade Gradske uprave.

Zabrinuti aktivisti ukazali su tada na još nekoliko slučajeva otrovanih pasa i mačaka u Pančevu, od kojih su neke i u samom centru grada.

U objavi na internetu Željko Stojčić je ponudio i nagradu od 300.000 dinara za informaciju koja bi vodila ka onima koji postavljajući otrovanu hranu na javnim površinama truju gradske pse i mačke, a tako čine krivično delo.

Prošle nedelje bila je ponuđena nagrada od 100.000 dinara za istu vrstu informacija, ali su se trovanja nastavila. Nagrade su ponuđene kako bi zabrinuti i aktivni građani relevantnu informaciju koju dobiju prosledili policiji i tako joj pomogli.

(Telegraf.rs/013 info)

Komentari

  • Ja

    A kada ti isti psi napadaju sta onda? Ako brinete, onda ih zbrinite! Volim zivotinje, ali ljudi du bitniji.Osudjujem cin, samo je to vasa greska, jer podrzavate lutalice..

  • Nena

    Sta reci na te jadne kimentare koji mozakje to Bednici jedni bez mozga

  • Nena

    Treba videti i procesljati poliprivredne apoteka jer su ti otrovi zabranjeni odakle su ki ih prodake TUGA

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima