U novosadskom naselju Klisa se asfaltira 15 ulica: Vučević najavio još ulaganja (FOTO)

On je ovom prilikom najavio i asfaltiranje još dve važne ulice

  • 2
Milos Vucevic Foto: novisad.rs

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na putevima u novosadskom naselju Klisa, gde JKP "Put" sprovodi radove asfaltiranja 15 ulica. U tom delu Novog Sada slede radovi u još dve značajne ulice, što će iznositi blizu osam kilometara ukupne dužine kolovoza koji se asflatira.

- Obišli smo Gornje livade, deo Klise koji se nalazi pored auto-puta, između Sentandrejskog bulevara i Bulevara Evrope. Na teritoriji te Mesne zajednice, JKP "Put" završava asfaltiranje 15 ulica i do sada je urađeno oko sedam kilometara puta. Vrednost tih radova je 41 milion dinara - rekao je Vučević.

Milos Vucevic Miloš Vučević u obilasku u naselju Klisa u Novom Sadu - Foto: novisad.rs

On je ovom prilikom najavio i asfaltiranje još dve važne ulice kako bi se, kako je rekao, omogućilo funkcionalno povezivanje ovog dela Novog Sada sa velikim saobraćajnicama.

- To su Ulica Milentija Popovića i Proleterska ulica. Nastavljamo dalje da ulažemo u ovaj deo grada i očekujemo početak radova na kanalizacionoj mreži u slivu Ulice Baje Pivljanina, i uskoro ugovor za projektovanje kanalizacije za ovaj deo Klise. Nadam se da ćemo za par nedelja videti početak izgradnje novog modernog obdaništa u Orahovoj ulici, a počela je izgradnja nove kulturne stanice kod hale "Slana bara" - kazao je gradonačelnik Novog Sada.

Milos Vucevic Obilazak aslaftirane ulice u naselju Klisa u Novom Sadu - Foto: novisad.rs

On je istakao i da se raznovrsnim ulaganjima menja slika ovog novosadskog naselja koje, kako je rekao, nije više prigradsko mesto preko kanala, već moderno, razvijeno naselje u koje se, kaže, svakodenvno integrišu novi, kvalitetni sadržaji.

Takođe Vučević je apelovao na građana da daju saglasnost za prelazak preko vodovodnih i kanalizacionih kanalizacija preko njihovih parcela, kako bise olakšalo komunalno i infrastrukturno opremanje za dobrobit svih građana.

Milos Vucevic Asfaltiranje ulica u novosadskom naselju - Foto: novisad.rs

U Novom Sadu su izvedeni radovi na pripremi za asfaltiranje, a potom i asfaltiranje ulica Angela Vlatkovića, Koviljske, Milivoja V. Vasića, Gavrila Pozovića, Vase Jovanovića Čiče, Anastasije Jovanović, Marije Petrović, Vladimira Demetrovića, Svetlane Vranić, Pantelije Milankovića, Milana Moge, Dobre Jovanovića, Milice Tomić i Ljubomira Stefanovića. Trenutno su u toku radovi na asfaltiranju u Ulici Đorđa Nedeljkovića, a ukupna cena do sada izvedenih radova je oko 41 milion dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Крцко

    10. avgust 2019 | 12:34

    Хоће ли се једном већ и сремска страна довести реду као ова насеља која су углавном без дозвола за изградњу грађена?

  • Milic

    10. avgust 2019 | 15:17

    Jedno godisnji asfalt to traje jedne godine pa propada kao koridor 10. Namazanje oci gradjana znaci idu izbori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA